Αντίδραση Βορίδη μετά την κριτική για τον χαρακτηρισμό «ανάπηρο»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Μάκη Βορίδη στην κριτική που του ασκήθηκε για τον χαρακτηρισμό «ανάπηρο» που χρησιμοποίησε σχολιάζοντας την παρέλαση των κοριτσιών στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 28η Οκτωβρίου, με βηματισμό αλά… Monty Python.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απάντησε σε όσους έκριναν την τοποθέτηση του κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για προσπάθεια διαστρέβλωσης των λεγόμενων του.

Η ανάρτησή του

Για ακόμη μία φορά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν προκλητικά τα λεγόμενά μου.

Γιατί όποιος άκουσε τη δήλωσή μου σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι επικροτούν τον εξευτελισμό της Εθνικής μας παρελάσεως, εύκολα καταλαβαίνει ότι δεν είπα ποτέ πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με άτομα με αναπηρία. Είναι επίσης απολύτως προφανές ότι αναφερόμουν σε αναπηρίες που εμποδίζουν τον καταλογισμό, την απόδοση ευθύνης. Γιατί περί αυτού μιλούσαμε, περί της θεμιτής ή όχι απόδοσης ευθυνών στις συγκεκριμένες «performers”. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες αναπηρίες και είναι εντελώς προφανές ότι σε αυτές αναφερόμουν.

Όλα τα άλλα αποτελούν άθλιες προβοκάτσιες εκ μέρους αυτών που θέλουν να υπερασπιστούν την απαράδεκτη υποτίμηση της εθνικής μας εορτής.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: