adidas x Training Squad: Η πιο συναρπαστική outdoor training εμπειρία ξεκινά

Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και τις καιρικές συνθήκες, θα έχεις την ευκαιρία να προπονηθείς, αλλά και να απολαύσεις μοναδικά happenings, σε διαφορετικά location της πόλης. Κάθε εβδομάδα, στα πιο urban spots, τα ομορφότερα πάρκα αλλά και τα πιο εμβληματικά sport locations, θα απογειώνεις την ενέργεια σου και θα ανεβάζεις level στο performance σου.
Σε δυναμικό και challenging μοτίβο, το προπονητικό πρόγραμμα του adidas x Training Squad θα εστιάζει στο outdoor cross-training, υπό την καθοδήγηση του Head Trainer, Coach Zarou. Με διαφορετική έμφαση κάθε φορά, το training θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από fitness workouts, από Cardio μέχρι Hips & Abs, χρησιμοποιώντας τον ειδικό εξοπλισμό του adidas x Training Squad. Από το fitness πλάνο δεν θα λείπουν φυσικά και sessions με focus το mobility, το pilates και τη yoga. Η υπόλοιπη ομάδα των trainers που αποτελείται από την Χαρά Γιδαράκου, την Σοφία Καρυώτη, τις fitVPaddiction, την Ελεάννα Λίμα και τον Γιώργο Δανιήλ, θα φροντίσει για την πιο ολιστική προσέγγιση στην ενδυνάμωση σου, χαρίζοντάς σου εναλλακτικές, outdoor εμπειρίες wellness και healthy lifestyle. Η πιο συναρπαστική outdoor-training περιπέτεια ξεκινά. Εσύ θα τη χάσεις;
adidas x Training Squad: Η πιο συναρπαστική outdoor training εμπειρία ξεκινά
Το πρώτο ραντεβού του adidas x Training Squad δίνεται την Τρίτη, 02.10, στις 18:30 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (σημείο: Λαβύρινθος) για ένα εκρηκτικό CROSS-TRAINING CHALLENGE. Ετοιμάσου για το ομαδικό cross-training session που τα έχει όλα: πάθος, δυναμισμό, ένταση και στυλ. Πρωταγωνιστής της ημέρας θα είναι η νέα adidas Training συλλογή BUILT TO DEFY, ο σύμμαχός σου για τις καλύτερες επιδόσεις σου. Ο FREELIFT σχεδιασμός στα ρούχα προσφέρει απεριόριστη ελευθερία στις κινήσεις σου, ενώ η τεχνολογία CLIMAHEAT θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ιδανική θερμοκρασία στο σώμα σου, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Με την training συλλογή BUILT TO DEFY, θα νιώσεις πιο άνετα και πιο έτοιμος από ποτέ, για να αντιμετωπίσεις την κάθε outdoor-training πρόκληση. Με τη συμμετοχή σου στην προπόνηση μπορείς να απολαύσεις 20% έκπτωση στη συλλογή adidas Training στο www.adidas.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες την ημέρα του workout.
adidas x Training Squad: Η πιο συναρπαστική outdoor training εμπειρία ξεκινά
Το προπονητικό πρόγραμμα του CROSS-TRAINING CHALLENGE θα συνοδεύσουν οι μπάρες δημητριακών NESTLE FITNESS, ενισχύοντας τη φιλοσοφία του υγιεινού lifestyle που πρεσβεύει το adidas x Training Squad.
Το adidas x Training Squad σηματοδοτεί το outdoor-training, αποτελεί πηγή έμπνευσης και υπόσχεται εβδομαδιαίες προκλήσεις σε όλους τους fitness fans που αναζητούν δυναμικές και εναλλακτικές εμπειρίες αναζωογόνησης, εκτόνωσης και χαλάρωσης. Προπονούμαστε μαζί και γινόμαστε ακόμα περισσότεροι. Ακόμα πιο δυνατοί. Εστιάζουμε στο αποτέλεσμα γιατί είμαστε «φτιαγμένοι» για την πρόκληση.
Κάνε τώρα δωρεάν την εγγραφή σου και δήλωσε συμμετοχή στο adidas x TRAINING SQUAD: CROSS-TRAINING CHALLENGE στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Group των adidas Runners Athens, στη σελίδα adidas (GR) στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: