Αδερφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο συλληφθείς στη ληστεία στη Γεωπονική

Στη σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Τετάρτης στη διάρκεια ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με στόχο το κιβώτιο του ανεφοδιασμού του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στη σχολή.

Η Αστυνομία εξετάζει πιθανή σχέση του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, καθώς ο συλληφθείς είναι ο αδερφός ενός εκ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που έχει κακαδικαστεί για υπόθεση ληστείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες full face και κρατούσαν πιστόλια ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής κατά τη στιγμή του ανεφοδιασμού ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, τους αφαίρεσαν δύο κασετίνες με χρήματα που μετέφεραν κι επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα. Η μηχανή, όμως, δεν έπαιρνε μπροστά και οι δύο ένοπλοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε καταδίωξη στην Ιερά Οδό και στη γύρω περιοχή. Τελικά άνδρες της Αμεσης Δράσης συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες, τον 25χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία κασετίνα με χρήματα και το όπλο του.

Ο συνεργός του αναζητείται.

 

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: