Αδερφή Παναγιώτη Χαμηλοθώρη: Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για τις πυρκαγιές

Στη Δικαιοσύνη ετοιμάζεται να προσφύγει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ενός εκ των 93 θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, όπως δήλωσε η αδερφή του εκλιπόντος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ANT1.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία. Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι η φονική πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από έναν πολίτη που έβαλε φωτιά για να κάψει ξερόκλαδα στο Νταού Πεντέλης, η αδερφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη είπε: «Τι να σχολιάσω; … Έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πως μπορώ να σχολιάσω;».

«Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί, όσοι είναι στο νοσοκομείο», σημείωσε ακόμα, απευθυνόμενοι στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: