«Ανταποκρίθηκε ο κόσμος», λέει ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Λάρισα που έκανε ρεβεγιόν την Τετάρτη πριν τα νέα μέτρα

Το μπαρ «Βαρελάδικο» αποφάσισε να γιορτάσει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς την Τετάρτη πριν εφαρμοστούν τα νέα μέτρα

Κέντρο διασκέδασης στη Λάρισα γιόρτασε δύο μέρες νωρίτερα την… αλλαγή του χρόνου, γιορτάζοντας το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς την Τετάρτη για να προλάβει τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και την κατάργηση της μουσικής.

Έτσι, το μπαρ «Βαρελάδικο» αποφάσισε να βγάλει τα… σπασμένα κάνοντας νωρίτερα το πάρτι για την Πρωτοχρονιά. Έτσι, αφότου έγιναν γνωστά τα νέα μέτρα, το «Βαρελάδικο» ανακοίνωσε μέσω social media το event.

Μετά την ανακοίνωση και των νέων μέτρων αποφασίζουμε την αλλαγή του χρόνου σήμερα..!! #vareladiko #mono #όλη_η_πόλη_μια_παρέα

Posted by VARELAδIKO LIVE Clubbing on Wednesday, December 29, 2021

«Όταν το ανέβασα (στο διαδίκτυο), ανταποκρίθηκε στα τηλέφωνα ο κόσμος, είδα ότι με έπαιρναν τηλέφωνα, κλείνανε τραπέζια. Και έγινε η βραδιά μας εχθές. Πήγαν όλα πολύ καλά. Από δω και πέρα είναι θέμα, είναι πρόβλημα, τα νοίκια θα αρχίσουν πάλι να τρέχουν. Περιμέναμε να δουλέψουμε δύο μέρες να πληρώσουμε κάποια νοίκια από τα παλιά που αφήσαμε κι εμείς αναγκαστικά», λέει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βαρελάς στον ΑΝΤ1.

Δείτε βίντεο


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: