Accessory layering: 4 tips για να το κάνεις σωστά

Σαν διαδικασία, το layering με τα κοσμήματα στο λαιμό, μπορεί να σου φαίνεται εύκολη. Μπλέκεις διάφορα pendants μεταξύ τους και τέλος. Δεν είναι όμως τόσο απλό. Χρειάζεται λίγη προσοχή από μέρους σου και με μερικά tips που θα μάθεις παρακάτω, θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια.

Tip #1

Βρες πιο είναι το πιο διακριτικό σου pendant και φρόντισε να είναι αυτό που θα φορέσεις και θα σταθεί πολύ κοντά στον λαιμό σου. Αυτή είναι η βάση σου για να μπορείς να συνεχίσεις με τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεσαι κάτι εντυπωσιακό, αλλά κάτι που να μπορεί να στηρίξει τις υπόλοιπες προσθήκες χωρίς να φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Tip #2

Το layering καλύτερα να τελειώσει με το πιο εντυπωσιακό από τα pendants που θες να συνδυάσεις. Το πιο βαρύ, εκείνο που έχει μία πιο χοντρή αλυσίδα ή ένα ογκώδες σχετικά κρεμαστό θα είναι το πιο μακρύ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει στο κέντρο γιατί θα χαλάσει τη συμμετρία και ότι υπάρχει πριν και μετά είναι πολύ πιθανό να χαθούν.

 

Tip #3

Δώσε προσοχή στις αποστάσεις μεταξύ των pendants. Καλό είναι να υπάρχει μια σχετική συμμετρία, έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι ταιριάζουν, χωρίς όμως να μπερδεύεται το ένα με το άλλο.

Tip #4

Το layering είναι ένα είδος συνδυασμού κι αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα διαφορετικά μήκη στα pendants, μπορείς να μπερδέψεις και διαφορετικές υφές. Μέταλλα, πέτρες, πέρλες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μπορούν να συνυπάρξουν στο λαιμό σου. Το στιλ που θες όμως να έχει το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ποια τελικά θα είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσεις.

My tip: To layering με τα pendants, αν είναι πολύ πετυχημένο, είναι πολύ πιθανό για κάποια περίοδο να γίνει το σήματα κατατεθέν του στιλ σου. Ουσιαστικά θα είναι το μόνιμο στιλάτο χαρακτηριστικό που θα σε συνοδεύει για όσο διάστημα εσύ επιλέξεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lifelikes_official

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: