Academy of Technology & Innovation: Νέα σχολή για χειριστές drone

Στη δημιουργία της Academy of Technology & Innovation προχώρησε η TREE COMPANY CO A.E.B.E., η μεγαλύτερη εταιρεία προμήθειας τοπογραφικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και επίσημος εισαγωγέας της Topcon, προκειμένου να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο μια ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στον χειρισμό ΣμηΕΑ.

Η Academy of Technology & Innovation είναι ένα Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ, με επίσημη Πιστοποίηση και Αδειοδότηση από την Υ.Π.Α., πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες της Υ.Π.Α. και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σεβόμενοι τις έκτακτες συνθήκες και τηρώντας τα αυστηρά προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού COVID 19, η θεωρητική εκπαίδευση, διάρκειας 50 ωρών, πραγματοποιείται με τη διαδικασία της σύγχρονης απομακρυσμένης εκπαίδευσης (e-learning).

Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Academy of Technology & Innovation εκδίδει την απαραίτητη βεβαίωση και αναλαμβάνει τις διαδικασίες ώστε ο υποψήφιος χειριστής να μπορέσει να συμμετάσχει στις γραπτές εξετάσεις στο εξεταστικό κέντρο.

Αναφορικά με την πρακτική εκπαίδευση, το εκπαιδευτικό κέντρο και οι υποψήφιοι χειριστές ΣμηΕΑ συναποφασίζουν τις ημέρες και ώρες της πτητικής εκπαίδευσης, που καθορίζονται από την κατηγορία αδείας (από 3 μέχρι 12 ώρες).

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: