A Jewel Made in Greece: H μεγαλύτερη συνάντηση δημιουργών ελληνικού κοσμήματος είναι γεγονός

Φέτος είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που υποδεχόμαστε το «A JEWEL MADE IN GREECE», την μεγαλύτερη έκθεση κοσμημάτων «made in Greece». Η ιδέα πίσω από αυτήν την συνάντηση Ελλήνων δημιουργών, είναι η προσπάθεια προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο και το όλο εγχείρημα είναι βασισμένο στην σύγχρονη τέχνη του Ελληνικού κοσμήματος που έχει ταξιδεύσει και μεταδοθεί σε 35 σταθμούς σε όλο τον κόσμο, έχοντας ήδη συμπληρώσει 1825 ημέρες ανάπτυξης και εξωστρέφειας, με όχημα την έμπνευση 100 σχεδιαστών, και το πάθος για την αισθητική και την παράδοση 400 συνεργατών.
A Jewel Made in Greece: H μεγαλύτερη συνάντηση δημιουργών ελληνικού κοσμήματος είναι γεγονός
Το «ΑJMIG» έρχεται στο Ζάππειο αυτήν την Παρασκευή για να συναρπάσει τους επισκέπτες, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του κοσμήματος, τα διαφορετικά υλικά του και την μοναδική ιδιότητα να μεταμορφώνει στιγμές, διαθέσεις και αισθήσεις. Με την συμμετοχή 75 καλλιτεχνών, με την αιγίδα και πολύτιμη υποστήριξη του ENTERPRISE GREECE και με την καθοδήγηση της Ιστορικού Τέχνης, Ίρις Κρητικού, η φετινή διοργάνωση με τίτλο «Μεταμορφώσεις», δίνει έμφαση στον πολύπλευρο ρόλο του κοσμήματος και την ιδιαίτερη σημασία που μπορεί να έχει για τον κάθενα. Το κόσμημα ως έμπνευση, τέχνη, ιστορία, σύμβολο, μήνυμα, προϊόν, επιχείρηση, συνεγασία. Αλλά και ως έκφραση συναισθήματος, σχέση, ανάμνηση, στιγμή, ομορφιά, λάμψη, αυτοπεποίθηση. Το κόσμημα ως προσφορά και γιορτή. Αυτή τη γιορτή θα βιώσουν οι επισκέπτες του Ζαππείου ανάμεσα σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Πρέσβειρα της διοργάνωσης είναι μία από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς, η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μεταδίδει με την γήινη παρουσία, το χαρακτήρα και τη δραστηριοποίησή της, τις αρχές, τα μηνύματα και την αισθητική του «ΑJMIG» σε όλο τον κόσμο.
A Jewel Made in Greece: H μεγαλύτερη συνάντηση δημιουργών ελληνικού κοσμήματος είναι γεγονός
Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, φωτογραφήθηκε με κοσμήματα συμμετεχόντων στην έκθεση από τον Νίκο Ζήκο σε μία σειρά από πορτραίτα, που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την σχέση της ελληνικής ομορφιάς και προσωπικότητας με την σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία. Συνοδοιπόρος σε αυτή τη γιορτή του κοσμήματος, της μόδας και της τέχνης, είναι το «Make a Wish Ελλάδος» και στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα τρέξει ειδική ενέργεια, η οποία θα ενισχύσει το έργο και τους σκοπούς του, με τίτλο «A Jewel for a Wish», δίνοντας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα όνειρό τους. Το πιο λαμπερό «ραντεβού» της χρονιάς το δίνουμε όλοι μαζί στο Ζάππειο Μέγαρο, αυτήν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και είμαστε σίγουρες πως δεν θα λείψει κανείς από αυτό το κάλεσμα!
A Jewel Made in Greece: H μεγαλύτερη συνάντηση δημιουργών ελληνικού κοσμήματος είναι γεγονός

Δες επίσης: NYFW F/W 2019: Oι καλύτερες street style εμφανίσεις μέχρι τώρα

A Jewel Made in Greece: H μεγαλύτερη συνάντηση δημιουργών ελληνικού κοσμήματος είναι γεγονόςΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: