Α’ Αγώνας OLYMPIANS RUN International “Σπύρος Λούης” Συνδιοργάνωση Δήμος Αμαρουσίου 14.4.2019

Τρέξε με τους Ολυμπιακούς Αθλητές, Ζήσε το Όνειρό σου

 

Εκκίνηση από το Μαρούσι, στις 14 Απριλίου 2019

Οι OLYMPIANS (ο σύλλογος αθλητών που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα αθλήματα) και ο Αθλητικός Σύλλογος η ‘’ΕΥΕΞΙΑ’’ διοργανώνουν Διεθνείς Αγώνες Running 5 και 10 χλμ. ΑνδρώνΓυναικών, Kinder + Sport Spiros Louis Kids / Families 2,5 χλμ. και δυναμικό βάδην.

Βασικό σύνθημα των αγώνων το “BE AN OLYMPIAN!” – “Τρέξε με τους Ολυμπιακούς Αθλητές, Ζήσε το Όνειρό Σου!”. Ο Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου ‘’ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ’’ διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά στο Δήμο Αμαρουσίου με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετέχουν δε εκατοντάδες δρομείς / Δημότες – Κάτοικοι.

Οι αγώνες είναι διεθνείς με συμμετοχές αθλητών “OLYMPIANS” –αθλητών που είχαν λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες- ανεξαρτήτως ηλικίας από όλο τον κόσμο, που μαζί με τους αθλούμενους από όλη την Ελλάδα, οικογένειες με παιδιά θα πάρουν μέρος σε έναν ανοιχτό αγώνα (open) .

Μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση:

  • της Κιβωτού του Κόσμου του Πάτερ Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά.
  • της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που υποστηρίζει το έργο των Ελλήνων Παραολυμπιακών Αθλητών.
  • της Δύναμης της Προσφοράς που προωθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Η Κιβωτός του Κόσμου με το φιλανθρωπικό της έργο βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των παιδιών, με τον Πάτερ Αντώνιο να αναδεικνύεται “Ευρωπαίος Πολίτης της Χρονιάς” για το 2018 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όποιοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν και να διατρανώσουν “Την πίστη τους για την Ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών”  που αποτελεί βασικό moto του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του Bαρώνου Πιέρ Ντε Κουμπερτέν.

  • ο Α’ Αγώνας OLYMPIANS RUN / Σπύρος Λούης στο Δήμο Αμαρουσίου

θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Θα ακολουθήσουν:

  • ο Β’ Αγώνας OLYMPIANS RUN στο Δήμο Ρεθύμνου, στην Κρήτη, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 την Ολυμπιακή Ημέρα (Night Run) και
  • ο Γ’ Αγώνας OLYMPIANS RUN στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στις 13 Οκτωβρίου 2019

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου, Ρεθύμνου, Αρχαίας Ολυμπίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού /ΕΟΤ, της ΚΕΔΕ και της Καλλιπάτειρα.

Οι εγγραφές άνοιξαν, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε

το site: www.runolympiansinternational.com ή απευθείας στη Φόρμα Εγγραφών εδώ

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: