9χρονος ζητά από τον άντρα που τον μεγάλωσε, να τον υιοθετήσει (βίντεο)

Την συγκινητική στιγμή που ένα 9χρονο αγόρι κάνει πρόταση στον άντρα που τον μεγάλωσε να τον υιοθετήσει κατέγραψαν συγγενείς του παιδιού και το βίντεο έχει γίνει viral, προκαλώντας συγκίνηση σε εκατοντάδες χρήστες του ίντερνετ.

Ειδικότερα, ο μικρός Tyler ετοίμασε ένα ψεύτικο πάρτι, ώστε να μπορέσει να του ζητήσει να γίνει κι επισήμως πατέρας του, αφού ο άντρας αυτός τον μεγάλωσε από τότε που ήταν μωρό. «Γιατί με τραβάτε όλοι με τις κάμερες», ακούγεται να λέει ο άντρας πριν έρθει και σταθεί μπροστά του ο 9χρονος.

Τότε, το αγόρι ξεκινά να διαβάζει από ένα κινητό που κρατάει στα χέρια του τον λόγο που ετοίμασε, τον οποίο στη συνέχεια θα διακόψει αρκετές φορές λόγω της μεγάλης συγκίνησης που νιώθει, ξεσπώντας τελικά σε κλάματα μόλις απευθύνει την πρόταση. «Όταν ήμουν 1.5 έτους μου συνέβη κάτι. Ο Θεός μού έστειλε έναν αληθινό μπαμπά. Γνώριζα από την πρώτη φορά που σε είδα πως ποιος ήσουν, απλώς εσύ δεν το ήξερες. Με φρόντισες όταν ήμουν άρρωστος, με συνόδευσες την πρώτη μέρα στο σχολείο, μου αγόρασες το πρώτο μου ποδήλατο και με έμαθες να το καβαλάω», λέει ο Tyler με δάκρυα.

Και συνεχίζει: «Μου έμαθες να μετράω, με διόρθωνες όταν έκανα λάθος και με σήκωνες όταν έπεφτα. Μου δίνεις περισσότερα από όσα χρειάζομαι. Ξέρω πως θα έπρεπε να είμαστε πατέρας και γιος, ακόμη κι ο κόσμος λέει ότι σου μοιάζω», συνεχίζει.

Και, τέλος, του κάνει την μεγάλη ερώτηση: «Μπαμπά ήμουν ο γιος σου από τότε που θυμάμαι, αλλά θέλω να γίνω γιος σου και νόμιμα. Θα με υιοθετήσεις σε παρακαλώ;». Κι η απάντηση του άντρα είναι η αναμενόμενη. «Ναι», ακούγεται να του λέει, επίσης με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: