9 στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα

Τα μακριά φορέματα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλή, όχι μόνο για τις βραδινές σας εμφανίσεις, αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας. Μια βόλτα, μια βραδινή έξοδος με φίλους ή ένα ραντεβού είναι μερικές από τις περιστάσεις που μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα. Ο κύριος λόγος που τα maxi φορέματα έχουν γίνει μια κορυφαία τάση της μόδας είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, το ότι μας κάνουν να δείχνουμε απίστευτα θηλυκή. Ωστόσο, οι «κανόνες» για το πως να τα φορέσετε σωστά και πως να τα ταιριάξετε με διαφορετικά είδη ρουχισμού και αξεσουάρ είναι ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα.

Δείτε λοιπόν 9 στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα, αναδεικνύοντας την θηλυκότητα σας και αποπνέοντας αυτοπεποίθηση!

Με sneakers

Πολλές είναι οι γυναίκες που θεωρούν αυτό το σύνολο περίεργο και αυτό διότι επικρατεί η φήμη πως πρέπει να φοράμε σπορ παπούτσια μόνο με σπορ ντύσιμο. Όμως οι κανόνες της μόδας αλλάζουν και στις μέρες μας ο συνδυασμός ενός φορέματος με sneakers έχει γίνει κλασσικός.

Με ένα τζιν μπουφάν

Αν πρόκειται να βγείτε βόλτα και θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το τζιν μπουφάν σας. Αυτό το σύνολο δείχνει υπέροχο και πολύ στυλάτο. Δείτε μερικά από τα θετικά στοιχεία αυτού του συνδυασμού:

– Δείχνετε πιο φρέσκια και πιο νέα.
– Το χρώμα του τζιν μπουφάν είναι ουδέτερο και πηγαίνει με κάθε απόχρωση του δέρματος.
– Ένας τέτοιος συνδυασμός αναδεικνύει τα πόδια και τα κάνει να δείχνουν μακρύτερα.

Με μια ζώνη

Αν φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα με μια ζώνη, την οποία μπορείτε να δέσετε με πολλούς τρόπους, μπορείτε να είστε σίγουρη πως θα αναδείξετε την λεπτή σας μέση, γεγονός που θα κάνει τους πάντες γύρω σας να ζηλέψουν. Αν όμως δεν σας αρέσουν οι ζώνες, μπορείτε να δείχνετε εξίσου εντυπωσιακή με ένα φόρεμα που διαθέτει σχίσιμο το οποίο όχι μόνο θα αναδείξει την μέση σας, αλλά και τα πόδια σας.

Με ψηλοτάκουνα

Αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θα σας κάνει να δείχνετε ψηλότερη μιας και το μακρύ φόρεμα θα κρύψει τα τακούνια σας.

Με ένα δερμάτινο μπουφανάκι

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό και «άγριο» σύνολο; Τότε πείτε ναι στον συγκεκριμένο συνδυασμό! Εξάλλου, όταν φοράτε ένα δερμάτινο μπουφανάκι μπορείτε να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας χρησιμοποιώντας πιο ζωηρά χρώματα.

Μακρύ φόρεμα παραλίας

Τα μακριά φορέματα παραλίας είναι οι καλύτεροι φίλοι μας στις καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο! Έχουν πιο ελαφρύ ύφασμα το οποίο είναι ιδανικό για τον ζεστό καιρό της εποχής.

Ασύμμετρα φορέματα

Αν δεν σας αρέσει να κρύβετε τα πόδια σας εντελώς, τα ασύμμετρα φορέματα είναι η ιδανική για εσάς λύση. Το μπροστινό μέρος του φορέματος είναι κοντό και το πίσω μακρύ. Δεν είναι μόνο όμορφα και σeξι, αλλά και πολύ ξεχωριστά.

Μοτίβα

Τα ζωηρά όμορφα μοτίβα μπορούν να ζωντανέψουν οποιοδήποτε σύνολο. Δημιουργούν αμέσως την κατάλληλη διάθεση και επιδεικνύουν ένα μοναδικό στυλ. Επίσης, μια ποικιλία από διαφορετικά αξεσουάρ θα ταιριάζουν απόλυτα με τα φορέματα που διαθέτουν μοτίβα.

Αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες: η επιλογή των αξεσουάρ εξαρτάται από το γούστο σας και την περίσταση στην οποία θα φορέσετε το συγκεκριμένο μακρύ φόρεμα. Τα αξεσουάρ κάνουν οποιαδήποτε σύνολο να δείχνει πανέμορφο. Εάν το φόρεμά σας έχει μεγάλο ντεκολτέ, ένα όμορφο κολιέ θα είναι μια σωστή επιλογή. Επίσης, τα αξεσουάρ σας μπορεί να είναι ουδέτερα: χρυσά ή ασημί, για παράδειγμα, ή μπορούν να είναι έντονα για να ταιριάζουν με το φόρεμά σας.

beautetinkyriaki.gr-moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: