9 stars από… κούνια που εξελίχθηκαν στα απόλυτα fashion icons

9 stars από… κούνια που εξελίχθηκαν στα απόλυτα fashion icons

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μόδα και το στυλ είναι έμφυτα στοιχεία μιας προσωπικότητας. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι περιπτώσεις γυναικών- κυρίως διάσημων-, που «χτίζουν» το στυλ τους με το πέρασμα των χρόνων, συνήθως με τη βοήθεια ειδικών, όπως είναι οι στυλίστες.

Όπως και αν έχει, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε τη στυλιστική εξέλιξη αγαπημένων stars και- γιατί όχι;- να παίρνουμε ιδέες για τα δικά μας looks, ειδικά όταν αυτές τις γυναίκες τις έχουμε γνωρίσει από την παιδική τους ηλικία και έχουμε παρακολουθήσει στενά όλη την πορεία τους, επαγγελματική, προσωπική και στυλιστική. Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις 9 πρόσωπα, που μας συστήθηκαν όταν ήταν ακόμα… στην κούνια τους και τα οποία, σήμερα, αποτελούν fashion icons στον κόσμο του Hollywood, τραβώντας διαρκώς τα φλας των φωτογράφων πάνω τους με κάθε σύνολο που επιλέγουν να φορέσουν.

Μπορεί τότε, στα παιδικά τους χρόνια, το στυλ τους να μην ήταν το ατού της εμφάνισής τους και τώρα να αποτελούν είδωλα της μόδας. Μπορεί, όμως, και το αντίθετο! Να ήταν fashion icons από… την κοιλιά της μαμάς τους!

Διάβασε ακόμα: 7 supermodels που ανακαλύφθηκαν τυχαία σε μέρη που… σίγουρα δεν συχνάζουν μοντέλα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: