9 ψέματα που λένε οι γυναίκες για να τον κατακτήσουν

9 ψέματα που λένε οι γυναίκες για να τον κατακτήσουν
1. Δε με νοιάζει καθόλου ο και η οικογένεια
Το αγαπημένο μου. Το απόλυτο ψέμα, για τη σύγχρονη γυναίκα του 2011 που την ενδιαφέρει μόνο η καριέρα (που βέβαια δεν υπάρχει σ” αυτή τη χώρα), που είναι ανεξάρτητη, δυναμική, δεν υπακούει στα υπάρχοντα κοινωνικά πρότυπα και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Στην πραγματικότητα, ψάχνει απεγνωσμένα τον πατέρα των παιδιών της και προσποιείται πως είναι cool και άνετη για να μην τρομάξει τον υποψήφιο (πατέρα) που το πιθανότερο είναι απλά να θέλει να περάσει μαζί της ένα βράδυ.

2. Μέχρι τώρα δεν έχω έρθει ποτέ σε οργασμό
Πολύ σπάνιο ψέμα γιατί αφήνει τη στάμπα της ανοργασμικής, αλλά αποτελεί απόλυτη πρόκληση για τον άνδρα που έχει βαρεθεί τα εύκολα. Επίσης, δεν στοχεύει τόσο στην κατάκτηση του υποψήφιου «θύματος» αλλά κυρίως στο καλό . Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά προκλητικό ψέμα κάθε άνδρα, όμως πόσοι από αυτούς είναι πραγματικά διατεθειμένοι να μοχθήσουν για να χαροποιήσουν μια ανικανοποίητη γυναίκα;

3. Έχω φαντασιώσεις για άλλες γυναίκες
Αυτό είναι πραγματικά τέλειο ψέμα. Με το που το λέει, τον έχει του χεριού της. Κανένας άνδρας δεν μπορεί ν” αντισταθεί σε μια τέτοια φαντασίωση (η γυναίκα που έχει μπροστά του με άλλες γυναίκες), ενώ αυτομάτως περνάει για πολύ προχωρημένη, ανοιχτή σε προτάσεις, σeξουαλικά τολμηρή και διάφορα άλλα τέτοια που συνήθως δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοια.

4. Δεν ενδιαφέρομαι για σταθερή σχέση
Πολύ κοντά στο πρώτο ψέμα, μόνο που δεν περιλαμβάνει οικογένεια και παιδιά. Η γυναίκα που λέει αυτό το ψέμα ουσιαστικά ενδιαφέρεται για σχέση, αλλά δεν το λέει για να μην φύγει τρέχοντας ο υποψήφιος (σύντροφος). Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην ενδιαφέρεται για σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο, αυτό που δεν καταλαβαίνει όμως, είναι πως με τέτοιες δηλώσεις αυτο-καρφώνεται…

5. Έχω πάει μόνο με δύο άνδρες
Σεμνή και μαζεμένη γυναίκα, με μηδενικό σeξουαλικό παρελθόν, ανίκανη να συγκρίνει τον επόμενο εραστή με τους προηγούμενους γιατί πολύ απλά είναι ελάχιστοι. Επιπλέον, κανένας άνδρας δεν θέλει η δικιά του κοπέλα να έχει πλούσιες σeξουαλικές εμπειρίες, είτε γιατί κομπλάρει, είτε γιατί είναι συντηρητικός. Έτσι, το συγκεκριμένο ψέμα γίνεται απαραίτητο στους κύκλους των Ελληνίδων γυναικών.

6. Πολύ ενδιαφέρουσα μου φαίνεται η δουλειά σου
Ακόμα κι αν η λέξη «πλήξη» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την τάση σας να αυτοκτονήσετε πηδώντας από το παράθυρο κάθε φορά που αυτός ο άνδρας σας μιλάει για τη δουλειά του, το τελευταίο που μπορείτε να πείτε είναι ότι θέλετε να μπήξετε ένα πιρούνι στο μάτι σας, προκειμένου να σταματήσει. Λέτε ότι το απολαμβάνετε, ενώ παράλληλα φαντασιώνεστε με μια ποικιλία από επιλογές αυτοβασανισμού. Κανένας άνδρας δεν μπορεί να είναι άνετος όταν ξέρει πως η δουλειά του δεν αρέσει στη γυναίκα που θέλει να γοητεύσει και σίγουρα δεν θα σας συμπαθήσει και πολύ αν του το πείτε στα ίσια.

7. Δεν πειράζει που δεν έχεις να με κεράσεις
Οι καιροί έχουν αλλάξει, το ξέρουμε. Ισότητα θέλαμε, οπότε τώρα που βγαίνουμε έξω και τα πληρώνουμε μισά μισά δεν θα πρέπει να γκρινιάζουμε. Ταυτόχρονα, η οικονομική μας έχει τσακίσει όλους με μειώσεις μισθών και , οπότε είναι λογικό να μην ρέει το χρήμα απ” τα πατζάκια των ανδρών. Ωστόσο, ένας άνδρας που μας έβγαλε έξω για πρώτο ραντεβού και δεν φρόντισε να έχει στην τσέπη του μερικά παραπάνω, έτσι για την καλή πρώτη εντύπωση, θα πρέπει να μας αρέσει πάρα πολύ για να του πούμε τέτοιο ψέμα.

8. Δεν έχω πρόβλημα να δούμε μπάλα. Ίσα-ίσα, μου αρέσει πολύ!
Εδώ είστε έως προκλητικές, με τάση να χαλάτε την πιάτσα. Είπαμε βρε κορίτσια, να λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, αλλά αυτό είναι κραυγαλέο ψέμα!

9. Μπορείς να έρθεις απ΄ το σπίτι να μου περάσεις το τάδε πρόγραμμα στο laptop/ φτιάξεις τη βρύση/ αλλάξεις το διακόπτη κλπ κλπ;
Αυτό το ψέμα το κρατήσαμε για το τέλος γιατί είναι σαφέστατο υπονοούμενο για σeξ και απολύτως τίποτε άλλο. Κορίτσια, αν νομίζετε πως δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι όταν τα λέτε αυτά, είστε βαθειά νυχτωμένες…

tuned.gr

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: