9 ιδέες για χειμωνιάτικα ραντεβού με το αγόρι σου, που έχουν πλάκα!

Ο χειμώνας μπήκε επίσημα και να κάνει κρύο έξω αλλά η ρομαντική διάθεση δεν παύει να είναι στα ύψη και εσύ να θέλεις να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και χαριτωμένο με το αγόρι σου.

Υπάρχουν πολλές καλές ιδέες για πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκεί έξω και να διασκεδάσετε. Εάν θέλετε να απολαύσετε το χιόνι, είτε απλά θέλετε να βρείτε μια χαριτωμένη ιδέα για το ραντεβού, τότε σου έχουμε μερικές προτάσεις:

  1. Πηγαίνετε σε μία συναυλία

Πάντα είναι μια καλή ιδέα να πάτε σε μια συναυλία της αγαπημένη σας μπάντας! Μάθε πότε παίζουν ή δες αν υπάρχει κάποιο νέο συγκρότημα στην πόλη που δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ακόμα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα είναι μια υπέροχη νύχτα με φοβερή μουσική και παρέα.

  1. Πηγαίνετε στο Luna Park

Στο λούνα παρκ μπορείτε να παίξετε μερικά παιχνίδια, να διασκεδάσετε κι ίσως εκείνος κερδίσει κι ένα τρόπαιο για σένα για να θυμάστε αυτήν την ημέρα!

  1. Πηγαίνετε για Πατινάζ

Ποια θα μπορούσε να είναι η πιο super χειμερινή ρομαντική ιδέα από ένα ραντεβού στον πάγο; Αν δεν έχετε ξανά κάνει ποτέ πατινάζ στην ζωή σας, να είσαι σίγουρη πως θα υπάρξουν μερικές πτώσεις αλλά και πως αδιαμφησβήτητα θα το διασκεδάσετε με το ταίρι σας και δεν θα το ξεχάσετε ποτέ!

  1. Δείτε τι παίζει στα χειμωνιάτικα φεστιβάλ της πόλης

Είναι πολύ πιθανό η πόλη σας (ή μια πόλη κοντά σας) να έχει οργανώσει κάποια χειμερινά φεστιβάλ. Δώστε μια ευκαιρία σε αυτήν την ιδέα και πηγαίνετε να διασκεδάσετε!

  1. Game Night

Ήρθε η ώρα να ξαναπαίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή video game. Μπορείτε να οργανώσετε μια βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών με μερικούς από τους φίλους σας ή να παίξετε και οι δυο σας.

  1. Movie night

Αν δεν θέλετε να βγείτε έξω και να πάτε cinema, τότε φτιάξτε ποπ κορν ή μια κούπα ζεστή σοκολάτα και απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία στο σπίτι.

  1. Bowling

Όπως και το πατινάζ έτσι και το bowling είναι ιδανικό για διασκεδαστικά χειμερινά ραντεβού που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

  1. Χιονοπόλεμος!

Μια μέρα με χιόνι δεν θα πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη, ούτε να την περάσεις μακριά από το αγόρι σου. Αν ξυπνήσεις και βρεθείς μια μέρα περικυκλωμένη από χιόνι εκμεταλλεύσου το.

  1. Μια βόλτα στην παραλία

Ποιος είπε ότι η θάλασσα είναι ιδανική μόνο για χειμώνα; Αν είστε και οι δυο ρομαντικές ψυχές, μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα πηγαίνετε για ένα περίπατο στην θάλασσα.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: