8 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα πάνω σου (και δεν τα περιμένεις)

Ξεχάστε τα πολύ κοντά και εφαρμοστά φορέματα, ή τα αβυσαλλέα ντεκολτέ και το κόκκινο κραγιόν, αυτά που τα αγόρια θεωρούν σ έξι σε μία γυναίκα, σίγουρα δεν είναι αυτά που νομίζετε.

1. Το χαμόγελό σου: Τώρα αλήθεια… Κάνε όσο duck face θέλεις. Γίνε ακόμα και πάπια βρε αδερφέ. Δε θα καταφέρεις τίποτα. Οι άντρες θέλουν φυσικά πράγματα, όπως για παράδειγμα το πιο ειλικρινές και λαμπερό σου χαμόγελο. Και μη στενοχωριέσαι. Ακόμα και την οδοντοστοιχία του Σάκη Ρουβά να μην έχεις, δε χάλασε και ο κόσμος. Αλήθεια σου το λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σeξι από μία γυναίκα που χαμογελάει και δείχνει τα δόντια της. Αφήστε τα μολύβια και τα κραγιόν στο σπίτι. Πάρτε μόνο ένα οδοντικό νήμα για ώρα ανάγκης. Καμία δε θέλει να χαμογελάει και να έχει κολλήσει το μαρούλι στον κυνόδοντα!

2. Η αλογοουρά: Να ξέρεις, ότι ένας άντρας και μόνο στη θέα του γυναικείου λαιμού, με τα οστά του στέρνου και όλα όσα το συνοδεύουν, είναι ικανός να βάλει πολύ περίεργες σκέψεις στο μυαλό του. Είναι που φαίνεται επιτέλους το πρόσωπό σου; Είναι που σε κάθε γύρισμα του κεφαλιού σου, η κοτσιδούλα σου τον μαστιγώνει λιγάκι-να ξέρεις το εκτιμάει-, είναι που του θυμίζει κάτι πιο αθώο και κοριτσίστικο; Να ξέρεις, ότι την επόμενη φορά που θα θέλεις να γοητεύσεις κάποιον, όχι να κάνετε sex γιατί αυτό απαιτεί τα μαλλιά κάτω, αλλά να βγείτε για ένα ποτό, κάνε την πιο απλή και ατημέλητη αλογοουρά σου, και δε θα ξεκολλάει από πάνω σου. Πιασε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου δε λένε;

3. Τα δάχτυλα του ποδιού: Τώρα συγνώμη μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά όσο οι άντρες αδιαφορούν για άλλα πράγματα πάνω στη γυναίκα, τόσο προσέχουν τα δάχτυλα του ποδιού, μιας και είναι και της μόδας τελευταία. Εν ολίγοις φίλη μου, όσο κι αν βαριέσαι να κάνεις πεντικιούρ, και όσο κι αν τους δύο τελευταίους μήνες, έχεις βαμμένα τα δύο μεγάλα νύχια, που φαίνονται από τις peep toe γόβες σου-καλά εμείς τα κορίτσια μπορούμε να γίνουμε πολύ σιχαμένα αν θέλουμε-σε θερμοπαρακαλούμε, βασικά σε ικετεύουμε, μη βγεις μαζί του αν δεν έχεις περιποιημένη πατούσα. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να τον τραυματίσεις ψυχικά έτσι;

4. Η ευγένεια: Ένα θα σου πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Οι άντρες δεν αγαπούν τις ξινές γυναίκες. Μπορεί να έχεις περίοδο, πρησμένο έντερο ή τον ίλιγγο της εβδομάδας αλλά αν είναι να βγεις και είσαι για ξύλο, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι σου. Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά συνήθως τα προβλήματα στο σερβιτόρο τα δημιουργούν γυναίκες. «Ε θέλω ένα κοκτέιλ ελαφρύ, με έντονη φρουτίλα δάσους, με βάση οπωσδήποτε όχι τζιν, και καθόλου lime. Επίσης να είναι διαιτητικό χωρίς καθόυ ζάχαρη»! Κάπου εκεί να ξέρεις, ότι έχει τρομάξει μαζί σου και θέλει να κλειστεί στο δωμάτιό του και να κλαίει.

5. Να τρως: Καημενούλα μου, νομίζεις ότι οι άντρες σε βρίσκουν σeξι και όμορφη όταν μασουλάς μαρούλια και καρότα; Αμ δε! Ή νομίζεις ότι έχουν αλλάξει τα γούστα τους και τους αρέσουν οι κατσίκες; Λοιπόν για να τελειώνουμε με την υπόθεση αυτή. Φάε με την ησυχία σου και όσο περισσότερο μπορείς. Μπροστά του πάντα, γιατί αν φας 2 burger, πατάτες και ένα παγωτό για τη χώνεψη, τη επόμενη μέρα καλό θα ήταν να πας ένα γυμναστήριο. Ο ίδιος φυσικά θα έχει μείνει στο πόσο γλυκιά ήσουν όταν καταβρόχθιζες το μπιφτέκι σου. Πώς νιώθεις που τον έχεις κοροιδέψει τόσο πολύ;

6. Όταν φοράς ρούχα του: Είστε έξω κι εσύ φυσικά έχεις φορέσει κάτι εξώπλατο-καλά δεν μας διαβάζεις;-και κάποια στιγμή παραπονιέσαι ότι κρυώνεις. Καλά δεν ξυλιάζεις κιόλας, αλλά είναι μία σπουδαία ευκαιρία να σου προσφέρει το φούτερ του, κι εσύ να κουρνιάσεις νωχελικά μέσα σε αυτό, σαν χαριτωμένο γατί. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις γιατί θα σε περάσει για ανώμαλη!

7. Να είσαι αστεία: Εντάξει δεν είπαμε να είσαι και καραγκιόζης, αλλά το χιούμορ σε μία γυναίκα, δίνει σχεδόν όσους πόντους δίνουν και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια-και πέστε να μας φάτε-. Εν ολίγοις, αν τα λες νόστιμα και γενικότερα τον κάνεις να γελά και να περνά καλά μαζί σου, τότε κοριτσάκι μόλις πέτυχες διάνα. Προσοχή: Μην κάνεις λίστα με ανέκδοτα, το θέμα είναι να σου βγαίνει αυθόρμητο γιατί αλλιώς θα καταντήσεις κουραστική. Συγνώμη αλλα έτσι είναι.

8. Να έχεις ενδιαφέροντα: Γενικά να ξέρεις ότι μία γυναίκα, και γενικότερα ένας άνθρωπος, που δεν κάνει τίποτα στη ζωή και δεν έχει ενδιαφέροντα και στόχους, όχι μόνο είναι βαρετός  αλλά και εντελώς αντισeξουαλικός. Δηλαδή συγνώμη, είναι ωραίο να σε ρωτάει με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου, κι εσύ να απαντάς ότι γενικά γυρίζεις από τη δουλειά και αράζεις στον υπολογιστή; Jesus κοπελιά. Δεν είπαμε βέβαια να τρέχεις για να σώσεις κορμοράνους-καλά άμα θέλεις κάντο- αλλά καλό θα ήταν να κάνεις και κάτι πιο ενδιαφέρον για να μη νομίζει ότι… φυτοζωείς κιόλας!

 

seleo.gr-gynaika

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: