8 petite φορέματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

8 petite φορέματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον σωματότυπό σου και να βάλεις χρώμα στις εμφανίσεις σου.

Όλες οι γυναίκες θέλουμε ρούχα τα οποία μας κολακεύουν, έχουν καλή εφαρμογή και τονίζουν παράλληλα τα δυνατά μας σημεία. Πριν βιαστείς να πεις ότι αυτό είναι απίθανο ή δύσκολο, να σου θυμίσω πως τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της μόδας έχει βρει τον τρόπο να καλύπτει ολοένα και περισσότερους σωματότυπους.

Αν ανήκεις στις petite γυναίκες γνωρίζεις καλά πόσο σημαντικό είναι το σωστό fit αν δεν θες το παντελόνι σου να είναι λίγο πιο μακρύ απ” ότι πρέπει, ούτε τα μανίκια από το φόρεμά σου μεγαλύτερα από το κανονικό. Τα καλά νέα είναι πως πλέον όλα τα μεγάλα brands διαθέτουν πληθώρα σχεδίων ιδανικά για μικρόσωμες γυναίκες που θέλουν να είναι 24/7 in fashion.

Η Lily Collins, πρωταγωνίστρια του Emily in Paris έχει ύψος 1.65μ.

Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας αφού είναι θηλυκά, κομψά και μπορούν να φορεθούν σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Φέτος προσπάθησε να επενδύσεις σε items με έντονα-ζωηρά χρώματα και prints, που τονίζουν τη λεπτή σου μέση και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου.

Τέλος, μην ξεχνάς πως η ουσία είναι κάθε γυναίκα να «αγκαλιάζει» τον σωματότυπο, το βάρος και την εικόνα της για να αισθάνεται καλά πάντα και παντού.

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα φορέματα που συγκεντρώσαμε για εσένα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: