8 νέοι τρόποι να φορέσεις με στυλ το μαύρο κολάν σου

8 νέοι τρόποι να φορέσεις με στυλ το μαύρο κολάν σου

 Μιλάμε για εμφανίσεις εκτός γυμναστηρίου!

«Έχω το δικό μου στυλ και πραγματικά δεν ακολουθώ τη μόδα, αλλά μου αρέσουν τα κολάν. Φοριούνται πολύ εύκολα και ταιριάζουν με τα πάντα», έχει πει στο παρελθόν η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο, Eva Green, και ακριβώς αυτήν την πεποίθηση θα σου αποδείξουμε στην gallery που θα δεις παρακάτω.

Γιατί, πράγματι, τα κολάν έχουν πάψει να είναι αυστηρά και μόνο ρούχο γυμναστηρίου. Οι εποχές που φορούσες τα leggings σου, τα sneakers και ένα T-shirt για να πας για προπόνηση, αλλά αν μετά είχες κανονίσει έξοδο με φίλους έπρεπε να γυρίσεις στο σπίτι και να αλλάξεις look έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Εν έτει 2020 τα leggings είναι βασικό κομμάτι της κάθε σύγχρονης και ανανεωμένης γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κι αυτό, γιατί μπορούν άνετα να φορεθούν αντί για ένα denim παντελόνι και να υποστηρίξουν από casual σύνολα μέχρι και office chic looks, αν συνδυαστούν με τον σωστό τρόπο.

Φόρεσε αυτό το φθινόπωρο το κολάν σου με λευκό oversized πουκάμισο ή με boxer blazer και power flats για ένα κομψό και άνετο look ιδανικό για το γραφείο. Αν, από την άλλη, θέλεις κάτι πιο casual, μπορείς να επιλέξεις και την κοντή εκδοχή του (όσο ο καιρός το επιτρέπει) συνδυάζοντάς το με φούτερ, sneakers και ψηλές κάλτσες μέχρι τη γάμπα και κάνοντας έτσι fashion statement με μερικά από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Σε περίπτωση, λοιπόν, που είχες βάλει το κολάν σου στο ράφι με τα workout items, μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις; Κάνε scroll και… πάρε τις αποφάσεις σου!

Διάβασε ακόμα: Τα high-neck φορέματα είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: