8 micro trends που πρέπει να ξέρεις για να είσαι κομψή το φθινόπωρο

8 micro trends που πρέπει να ξέρεις για να είσαι κομψή το φθινόπωρο

Μερικά από αυτά μπορεί να τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή ενδιαφερόμαστε για τα νέα trends όπως αυτά παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας από τα διάσημα Fashion Houses, ενώ παράλληλα παρατηρούμε και τα Fashion It Girls και τον τρόπο με τον οποίο ενέταξαν αυτές τις τάσεις στις καθημερινές εμφανίσεις τους τις οποίες και μας παρουσιάζουν ενδελεχώς μέσα από τα Instagram accounts τους. Αυτός είναι ο πρώτος και βασικότερος κανόνας, που ακολουθούν οι περισσότερες γυναίκες, για να είναι πλήρως ενημερωμένες στυλιστικά.

Ο δεύτερος κανόνας αφορά τα micro trends. Αναφερόμαστε σε μικρές τάσεις που «πιάνει» το μάτι μας κυρίως στους Instagram λογαριασμούς και αφορούν στην κομψή σιλουέτα ενός ρούχου, σε ένα ασυνήθιστο και πρωτοεμφανιζόμενο print, σε ένα eye-catching color trend ή σε ένα αξεσουάρ που έχει συνδυαστεί με έναν κάπως παράδοξο ή ασυνήθιστο τρόπο.

Και οι «μικρό-τάσεις» για το φθινόπωρο του 2020 έχουν ιδιαίτερο στυλιστικό ενδιαφέρον, ενώ κάποιες από αυτές ίσως υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σου από τις προηγούμενες σεζόν. Στην παρακάτω gallery θα βρεις και τα 8 micro trends που θα απασχολήσουν -αν όχι εσένα και την ντουλάπα σου- σίγουρα το μάτι σου τους επόμενους μήνες.

Τα florals συνεχίζουν -όπως και το καλοκαίρι που μας πέρασε- σε 70’s διάθεση, τα jakcets πρέπει να είναι καπιτονέ, τα cardigans maxi και άλλες πέντε λεπτομέρειες που θα εξελίξουν, αναβαθμίσουν και ανανεώσουν το φθινοπωρινό στυλ σου είναι εδώ και σε περιμένουν να τις γνωρίσεις και -γιατί όχι;- να τις δοκιμάσεις και να τις κάνεις μέρος των καθημερινών συνόλων σου!

Διάβασε ακόμα: Τι δείχνουν για σένα τα χρώματα που επιλέγεις στα ρούχα σου; (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: