8 looks που θα σε πείσουν να τολμήσεις το λευκό τον χειμώνα

Μπορεί το λευκό χρώμα να είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι, με πιο αέρινα υφάσματα και να ταιριάζει τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα. Αντιθέτως, το winter white είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για να δημιουργήσεις κομψά looks, που θα ξεφεύγουν από το κλασικό μαύρο, καφέ ή γκρι που επιτάσσει η μόδα τους χειμερινούς μήνες.

Ένα λευκό ρούχο μπορεί να αποτελέσει τον καμβά πάνω στον οποίο θα προσθέσεις τα διαφορετικά color trends της φετινής σεζόν. Άλλωστε, το άσπρο ταιριάζει με όλη τη χρωματική παλέτα και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εμπνευσμένα outfits.

8 looks που θα σε πείσουν να τολμήσεις το λευκό τον χειμώνα

Πανωφόρια, φορέματα, cigarette παντελόνια, πουλόβερ, jeans και blazers σε ένα εκθαμβωτικό λευκό είναι ικανά να κάνουν τη διαφορά και να φωτίσουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Τώρα, βέβαια, αν εσύ θέλεις να τολμήσεις ένα total white look μπορείς να το κάνεις συνδυάζοντας μεμονωμένα κομμάτια και διαφορετικά λευκά μεταξύ τους.

Δες στην παρακάτω gallery 8 σύνολα με πρωταγωνιστή την αγαπημένη μας, φωτεινή απόχρωση και σκέψου ποιο από όλα θα ήθελες να ενσωματώσεις στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

Διάβασε ακόμα: Λευκό φόρεμα τον χειμώνα; Φυσικά και ναι!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: