8 Insta posts των celebrities δίνουν έμπνευση για το outfit της Πρωτοχρονιάς

Φόρεμα, ολόσωμη φόρμα, σορτσάκι… Οι διάσημες τα έχουν φορέσει όλα.

Η εορταστική περίοδος σε βάζει σε μία διαφορετική διάθεση από τις άλλες εποχές. Έχεις ανάγκη από περισσότερη «ζεστασιά», από όλα εκείνα τα φωτεινά και λαμπερά στοιχεία που κάνουν τα Χριστούγεννα να ξεχωρίζουν γίνοντας για πολλούς η πιο αγαπημένη γιορτή της χρονιάς.

Σίγουρα, κάθε χρόνο η μόδα αλλάζει. Τη μία θα δεις όλες οι γυναίκες να προτιμούν τα maxi φορέματα, την επόμενη τα mini. Τη μία επιλέγουν τον μινιμαλισμό και τα μονοχρωματικά αποτελέσματα και την άλλη βλέπεις τα πιο extravagant δημιουργήματα της αγοράς ακόμα και μέρα μεσημέρι. Αυτό που φαίνεται να μην αλλάζει ποτέ για τα Πρωτοχρονιάτικα looks είναι η ανάγκη για λάμψη. Γιατί να έρθει με διαφορετικό τρόπο η νέα χρονιά, άλλωστε;

Τα εορταστικά looks των celebrities

Οι celebrities με τη βοήθεια των πολύτιμων ομάδων τους και -φυσικά- των λογαριασμών τους στο Instagram συνθέτουν και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα looks τους και, ναι, αυτήν την εποχή διακρίνονται από περισσότερο glam απ’ ό,τι συνήθως. Μέσα από αυτές, όμως, παίρνουμε και έμπνευση σχετικά με τις δικές μας εμφανίσεις, κάτι που χρειαζόμαστε με μόλις λίγες ημέρες μακριά από την Πρωτοχρονιά.

 8 Insta posts των celebrities δίνουν έμπνευση για το outfit της Πρωτοχρονιάς
@fayskorda

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Χριστίνα Μπόμπα, η Δέσποινα Βανδή και η Φαίη Σκορδά (που βλέπεις παραπάνω με το mini dress με παγιέτες και φτερά) είναι μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες που έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν στο κοινό εντυπωσιακές εμφανίσεις, έτοιμες προς αντιγραφή. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις υπόλοιπες επτά και να καταλήξεις στο αν προτιμάς φόρεμα ή παντελόνι για το ρεβεγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 μπότες over the knee που θα απογειώσουν κάθε γιορτινή σου εμφάνιση

Coziness is the new luxury: Με αυτές τις προσθήκες το άνετο πουλόβερ θα γίνει το top glam item

Οδηγός Αγοράς: 10 sexy mini φορέματα για τις εξόδους των εορτών

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: