7+1 ξεχωριστοί τρόποι να φορέσεις το άσπρο σου πουκάμισο!

Από την Παναγιώτα Κιρκύρη

Το άσπρο πουκάμισο είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Είναι ένα ρούχο που σίγουρα δεν θα το βαρεθείς ποτέ, αφού μπορείς να το ταιριάξεις με τα πάντα, πετυχαίνοντας έτσι ένα chic μα πάνω απ’όλα άνετο look!

Εάν έχεις ξεμείνει από ιδέες για το πως αλλιώς μπορείς να φορέσεις το basic αυτό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, το είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

Δες παρακάτω 7+1 ξεχωριστούς τρόπους για να συνδυάσεις και εσύ το αγαπημένο σου άσπρο πουκάμισο και διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!


#1  Συνδύασε το skinny jean σου και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα  για να πετύχεις ένα ξεχωριστό look!


 

#2 Για μια πιο κοριτσίστικη εμφάνιση επέλεξε να φορέσεις το πουκάμισο σου με μια χρωματιστή κλός φούστα.


 

#3 Αν θες μια πιο άνετη αλλά ταυτόχρονα chic εμφάνιση δοκίμασε να συνδυάσεις το boyfriend τζιν σου, με ένα ζευγάρι ψηλά γοβάκια κάνοντας πιο ιδιαίτερο το ντύσιμό σου.


#4 Για μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση επέλεξε μια pencil φούστα σε έντονο μεταλλικό χρώμα ταιριάζοντας την με το άσπρο πουκάμισο σου!


 

#5 Φόρεσε το μαζί με το ζεστό πουλόβερ σου για να είσαι άνετη και μοδάτη.


 

#6 Ένας ακόμα όμορφος τρόπος για να εντυπωσιάσεις με το ντύσιμό σου, είναι να φορέσεις ένα όμορφο φόρεμα και από κάτω να συνδυάσεις το λευκό σου πουκάμισο!


 

#7 Μην φοβηθείς να το ταιριάξεις με ένα crop μπλουζάκι. Με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ θα κλέψεις την παράσταση!


 

#8 Τέλος, συνδυάζοντας το με μια μαύρη σαλοπέτα μπορείς να δώσεις μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο look σου.


 

moda

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: