7 ζευγάρια κοντές γαλότσες για να αντιμετωπίσεις το κρύο με πολύ στυλ (Shopping List)

7 ζευγάρια κοντές γαλότσες για να αντιμετωπίσεις το κρύο με πολύ στυλ (Shopping List)

Τα αγαπημένα παπούτσια των τελευταίων μηνών.

Με το κρύο και τις ξαφνικές βροχές αυτών των ημερών, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη. Χρειάζεσαι εμφανίσεις «passe-partout» όταν βγαίνεις έξω. Outfits που να μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση και που μπορούν να φανούν πρακτικά είτε υπάρχει μία απλή μουντάδα είτε καταιγίδα, είτε κάνει πολύ κρύο είτε η θερμοκρασία είναι σε μία πιο ανεκτή κατάσταση.

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @oljaryz)

Ανεξάρτητα από τα ρούχα, τα παπούτσια θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι άνθρωποι που αν κρατούν τα πόδια τους ζεστά, το υπόλοιπό τους σώμα δε χρειάζεσαι πολλά για να ακολουθήσει. Στην προκειμένη περίπτωση και για να αποφύγουμε ατυχήματα καθώς περπατάμε σε κακοκαιρία, ένα στυλ παπουτσιού είναι αυτό που θα φέρει τη λύση σε κάθε προβληματισμό: τα γαλοτσάκια ή αλλιώς τις κοντές γαλότσες.

Γιατί να επιλέξεις κοντή γαλότσα;

Τα γαλοτσάκια είναι συνήθως λίγο πιο ψηλά από τα ankle boots. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κάποια «βαριά» μπότα που να απευθύνεται μόνο στο πολύ κρύο, αλλά μπορεί να σε προστατεύσει και από αυτό και από τη βροχή. Είναι το στυλ παπουτσιού που έχει γίνει μεγάλο trend τους τελευταίους μήνες σε κάθε του μορφή και σχέδιο γιατί προσδίδει μία πιο cozy, πρακτική και στυλάτη πινελιά σε κάθε σύνολο. Συνδυάζεται με τα πάντα, από jean μέχρι φορέματα και η ποικιλία στην αγορά είναι τέτοια που μπορείς πραγματικά να δημιουργήσεις κάθε πιθανό συνδυασμό με τα ρούχα στην ντουλάπα σου.

Κάπως έτσι, βρήκαμε μερικά από τα πιο όμορφα και στυλάτα σχέδια της αγοράς για να επιλέξεις. Συνέχισε παρακάτω για να τα δεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμπαρντίνα και ankle boots! Η Τάμτα με super elegant και δυναμικό outfit

Jeans, πουλόβερ και sneakers! H Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πως να είσαι άνετη και κομψή το ΣΚ

Η Cher εξετάζει τη δύναμη της διαχρονικότητας μέσα από τη νέα καμπάνια της Ugg

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: