7 supermodels που ανακαλύφθηκαν τυχαία σε μέρη που… σίγουρα δεν συχνάζουν μοντέλα

7 supermodels που ανακαλύφθηκαν τυχαία σε μέρη που... σίγουρα δεν συχνάζουν μοντέλα

Για να γίνει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι μοντέλο υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος: πηγαίνει σε ένα πρακτορείο μοντέλων, «χτίζει» σιγά-σιγά το book του με τις δουλειές και τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει και έτσι αρχίζει να πηγαίνει σε castings για να διεκδικεί νέα projects. Αυτή είναι η πεπατημένη και βασική μέθοδος για να γίνεις κάποιος μοντέλο.

Υπάρχει, όμως, κι άλλος τρόπος, τον οποίο «ακολούθησαν» τα μοντέλα που θα δεις στην παρακάτω gallery και κατάφεραν να γίνουν supermodels περπατώντας στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας και των μεγαλύτερων fashion designers του κόσμου. Δεν είχαν πάρει την απόφαση να γίνουν μοντέλα. Κάποιες δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ.

Άλλος πήρε για αυτές αυτήν την απόφαση και τις «τσίμπησε» από τον δρόμο- και πιο συγκεκριμένα μέσα ή έξω από ένα εστιατόριο… fast food. Εδώ ισχύει, λοιπόν, η ρήση του σοφού λαού ότι τα κορίτσια αυτά βρέθηκαν τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος.

Η Gisele Bündchen, η Lily Cole και άλλα πέντε top models, που θα δεις κάνοντας scroll, έχουν τη δική τους ξεχωριστή και εντυπωσιακή ιστορία για το πώς βρέθηκαν στο χώρο της μόδας. Ανακάλυψέ τις!

Διάβασε ακόμα: Να, γιατί η Kate Middleton φοράει συνήθως καπέλο κατά την αποβίβαση από το αεροπλάνο…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: