7 πράγματα που δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ ένας άνδρας

Βρήκαμε τι δεν θα σου πει για κανέναν λόγο ο αγαπημένος σου.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες οι γυναίκες κρατάμε μυστικά μερικά πράγματα από τον σύντροφό μας, τα οποία συζητάμε μόνο με τις φίλες μας. Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις πολύ καλά τι ακριβώς εννοώ. Έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι άντρες (δεν διαφέρουν και πολύ από εμάς τελικά!) αφού φροντίζουν να μην μας αποκαλύπτουν τα πάντα.

Λένε πως κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα μυστήριο. Το ίδιο όμως μπορούμε να πούμε κι εμείς για τους άντρες. Και αυτοί έχουν τα μυστικά τους και πολλά απ” αυτά δεν περνάνε καν απ” το γυναικείο μυαλό. Ναι, ο αγαπημένος σου κρατά κρυφά κάποια πραγματάκια και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανυσηχείς γι” αυτό.

Συνήθως είναι σκέψεις, απόψεις ή αντρικές συνήθειες που πιθανώς ντρέπεται να σου ομολογήσει. Σε άλλες περιπτώσεις είναι πιο σοβαρά ζητήματα όπως ένα οικογενειακό πρόβλημα, ένα τραύμα ή μια φοβία που δεν αντέχει να μοιραστεί με άλλους ανθρώπους. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα!

Τι δεν θα σου πει ποτέ (μα ποτέ!) ένας άνδρας

1) «Ζηλεύω»
Οι περισσότεροι άντρες αρνούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε βαθμό που ακόμη κι όταν κάποιος φλερτάρει το κορίτσι τους δεν θα δείξουν το παραμικρό. Από μέσα τους όμως βράζουν.

2) Τον κωδικό του κινητού του

Ακόμη κι αν κρυφοκοιτάζει το κινητό σου κάθε φορά που πληκτρολογείς τον κωδικό σου, δεν έχει καμία πρόθεση να σου αποκαλύψει τον δικό του. Οι άντρες νιώθουν απειλή και παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους κάθε φορά που εμείς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον κωδικό τους στα social media ή το κινητό.

3) «Χαίρομαι να ακούω κομπλιμέντα»
Ως γνωστόν οι άντρες είναι εκείνοι που μοιράζουν κομπλιμέντα στις γυναίκες αλλά η αλήθεια είναι ότι και σε αυτούς αρέσουν. Έχουν ανάγκη από λόγια αγάπης και τρυφερές ματιές όπως ακριβώς και εμείς.

4) «Μου αρέσει εμφανισιακά η φίλη σου»

Μεταξύ μας αυτό καλύτερα να μην το ακούσουμε ποτέ από το στόμα του!

5) «Φοβάμαι»
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις φοβίες τους απλά θεωρητικά ένας άντρας δεν επιτρέπεται να τις εκφράσει για να μην φανεί αδύναμος. Έτσι δεν θα πει στην κοπέλα που μόλις ξεκίνησε να βγαίνει ότι φοβάται το σκοτάδι ή τις κατσαρίδες.

6) «Δεν με παίρνει οικονομικά»
Γενικά οι άντρες ανταγωνίζονται για πολλά πράγματα μεταξύ τους. Το πιο απλό είναι το ποιος θα πιει τα περισσότερα ποτά σε μια έξοδο. Έτσι, με αυτή τη λογική θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει ή εξοικονομήσει χρήματα για να πάτε διακοπές. Ναι, ακόμη κι αν χρωστάει!

7) «Δεν γνωρίζω πώς να το κάνω»
Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άντρα να μην τσαλακωθεί η εικόνα του δυνατού αρσενικού μπροστά στα μάτια της γυναίκας. Γι” αυτό και θα πουν ναι σε όποια δουλειά τους αναθέσουν ή τους ζητήσουν να τις βοηθήσουν παρόλο που δεν έχουν ιδέα για το πώς θα τα καταφέρουν. 

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: