7 fashion films και σειρές που πρέπει να δεις μετά το «House Of Gucci»

Από το «Coco Before Chanel» μέχρι το «The Assassination Of Gianni Versace», αυτές οι ταινίες είναι για τους λάτρεις της μόδας και όχι μόνο!

Έπειτα από εβδομάδες αναμονής -με το του τρέιλερ της ταινίας του Ridley Scott με τίτλο House Of Gucci να μας έχει ξεσηκώσει- το θρίλερ μόδας έφτασε επιτέλους στους κινηματογράφους. Και εάν ένα από τα New Year’s resolutions σου ήταν να αγοράσεις εισιτήριο για να δεις αυτήν την ταινία στο σινεμά της περιοχής σου, τότε πιθανότατα θέλεις να καλύψεις και τη δίψα της #fashionista που δημιούργησε το House Of Gucci στην καρδιά σου με κάποια άλλη ταινία ή show.

Αν λοιπόν έχεις πραγματικά χρόνο να δεις κάτι αλλά δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, εμείς σου έχουμε την λύση.

(Αν δεν έχεις δει ακόμα τη Lady Gaga ως Patrizia Reggiani, επέτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε)

Με σκηνοθέτη τον Ridley Scott και με ένα A-list cast – συμπεριλαμβανομένων των Gaga, Adam Driver, Al Pacino και Jared Leto – η ταινία ακολουθεί τον Maurizio Gucci, εγγονό του Guccio Gucci και πρώην επικεφαλή του ιταλικού οίκου μόδας Ωστόσο, τα πράγματα πάνε στραβά όταν ο Maurizio δολοφονείται και η πρώην σύζυγός του, η Patrizia, καταδικάζεται για την δολοφονία του το 1995, αφού την άφησε για μια νεότερη γυναίκα.

7 fashion films και σειρές που πρέπει να δεις μετά το «House Of Gucci»

Έξι ταινίες με κομψά κοστούμια που φέρουν την υπογραφή διάσημων fashion designers

Από την πλοκή και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί αυτή η ταινία κέντρισε την προσοχή του κόσμου. Για εσάς που ευδοκιμείτε από τα σκάνδαλα και την ιστορία των αγαπημένων σας οίκων μόδας, υπάρχουν πολλά του ίδιου είδους με το House Of Gucci που αξίζουν τον χρόνο σου.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις 7 ταινίες και σειρές μετά το House Of Gucci:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @halston

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fashion in cinema – Τα αψεγάδιαστα office looks που ξεχωρίσαμε σε αυτές τις 8 ταινίες

Binge-watching: 10 streaming σειρές του 2021 που θεωρούνται ήδη επικές

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: