7 athleisure outfits που αξίζει να αντιγράψεις

Το πιο άνετο και trendy στυλ που μπορείς να υιοθετήσεις!

Τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία άλλαξαν πολλά πράγματα όσον αφορά τον τρόπο που ντυνόμαστε. Και μπορεί κλεισμένες στο σπίτι είχαμε την ανάγκη ν” ανοίξουμε την ντουλάπα μας και να ντυθούμε όσο πιο stylish γίνεται,  επιμέναμε σ” ένα πιο athletic look. Με την χαλάρωση των μέτρων και την επιστροφή μας στο γραφείο, η ανάγκη μας να ντυθούμε έτσι όπως δεν μπορούσαμε στην καραντίνα, ήταν έντονη.

Και μπορεί να έχουμε μπει σε μια ρουτίνα (γραφείο-σπίτι) όμως πολλές φορές αναπολούμε εκείνες τις στιγμές εν καιρό τηλεργασίας, που το  athleisure outfit ήταν εκείνο που μας παρείχε άνεση, coziness και style.

Καταρχάς ένα λεπτό: τι είναι το athleisure;

Η επίσημη σημασία του athleisure είναι «ο casual ρουχισμός σχεδιασμένος για γυμναστική αλλά και για γενική χρήση». Καμία που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας δε μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το athleisure style δεν αποτελεί ένα απλό trend που έρχεται και φεύγει, αλλά μία από τις μεγαλύτερες day to night τάσεις. Ενώ τα κολάν και τα φούτερ θεωρούνταν κάποτε μόνο ρούχα για το σπίτι, οι celebrities και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς έδειξαν ότι όταν είναι σωστά συνδυασμένα, δημιουργούν αβίαστα, κομψά και απίστευτα cool σύνολα κάθε φορά.

7 athleisure outfits που αξίζει να αντιγράψεις

8 celebrities δείχνουν πώς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά athleisure looks

Είτε πηγαίνεις στο γυμναστήριο πριν την δουλειά είτε απλά θέλεις να κάνεις τον κόσμο να πιστεύει ότι πηγαίνεις, τα athleisure outfits που θα βρεις παρακάτω πρέπει να τα θαυμάσουν πολλοί περισσότεροι από … τον καναπέ σου. Βάλε το τζιν ξανά πίσω στην γκαρνταρόμπα σου και ξεκίνα τη νέα εβδομάδα δίνοντας προτεραιότητα τόσο στο στυλ όσο και στην άνεσή σου – το αξίζεις.

Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε για εσένα 7 σύνολα που θα σε πείσουν να εντάξεις το athleisure style και εσύ στο στυλ σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @carodaur

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: