7 ανοιξιάτικα formula outfits για να δημιουργήσεις και εσύ τα πιο κομψά casual σύνολα

Τα πιο ενημερωμένα look για να πάρεις έμπνευση!

Η άνοιξη είναι αυτό το ενδιάμεσο διάστημα που κανένας μας δεν ξέρει τι να φορέσει. Όλοι, βέβαια έχουμε βαρεθεί το χειμερινό μας ντύσιμο, το οποίο φέτος μάλλον βαρεθήκαμε λίγο παραπάνω, αφού ο χειμώνας άργησε να μας εγκαταλείψει. Η άνοιξη τώρα είναι εδώ και εμείς βρήκαμε το απαραίτητο inspo για εσένα, μέσα από τα αγαπημένα μας accounts και τα πιο ενημερωμένα fashion girls.

Μιλάμε για τα καθημερινά εκείνα outfits, που είναι η καρδιά του στυλ μας, αφού ότι φοράμε στην καθημερινότητα μας, αυτό είναι που χαρακτηρίζει και την αισθητική μας. Το πρωινό look του γραφείου, τα σύνολα που θα φορέσουμε στις εξόδους με φίλους και τα outfits που θα δημιουργήσουμε για μία κοντινή απόδραση. Αυτά είναι συνήθως και τα πιο δύσκολα να διαχειριστούμε, αφού συχνά επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να εκμεταλλευόμαστε όλα τα items της ντουλάπας μας.

Φέτος, η είναι πιο fun και ενδιαφέρουσα από ποτέ, δίνοντας μας πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές. Maxi και mini φούστες, καμπαρντίνες και δερμάτινα biker jackets, denim σε baggy ή wide leg γραμμή, ανάλαφρα πουκάμισα και cropped θηλυκά tops, sneakers και ενημερωμένα flats, μπλέκονται ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν και μας χαρίζουν το πιο fashion forward αποτέλεσμα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο stylish casual chic σύνολα της άνοιξης, για να πάρεις έμπνευση για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

7 formula spirng outfits.

Maxi φούστα + cropped πλεκτό top + clogs

https://www.instagram.com/p/CUafOhPIuUy

Relaxed κοστούμι + cropped top + μποτάκια

https://www.instagram.com/p/CcTWS_RoYmc

Baggy shorts + knitwear + καμπαρντίνα+ sneakers

https://www.instagram.com/p/CcI7fP4qb88

Satin φούστα + oversized πουλόβερ + slingback γόβες

https://www.instagram.com/p/CaJ6XFIojDl

Baggy τζιν παντελόνι + πολύχρωμα πουκάμισο + δερμάτινες σαγιονάρες

https://www.instagram.com/p/CbZV_1pt__5

Midi φόρεμα + denim jacket + western μπότες + ζώνη στην μέση

https://www.instagram.com/p/Ca192qGIapo

Τζιν παντελόνι + μαρινιέρα + oversized blazer

https://www.instagram.com/p/Ca7SiyEAfLa

moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: