60 χρόνια συνεργασία της Nissan με την NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

60 χρόνια συνεργασία της Nissan με την NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

To 2021 η  Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., συμπληρώνει  60 χρόνια  επιτυχημένης συνεργασίας με την Nissan International S.A.

Η αντιπροσώπευση αυτή ήταν η πρώτη της Ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες έως σήμερα. Συνέβαλε στη διάδοση των Ιαπωνικών αυτοκινήτων και την υπεροχή της Nissan μεταξύ των ιαπωνικών εταιρειών όπου,  ειδικά στην Ελλάδα, το όνομα της μάρκας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής υπεροχής.

Από το 1961 μέχρι σήμερα η συνεργασία της Nissan με την ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., ήταν εξαιρετική. Μια από τις μεγάλες στιγμές της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980 –  1995),  το οποίο αποτέλεσε πρότυπο για τη Nissan παγκοσμίως, καθώς και το κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, Αυτοκινήτων και Εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (1994)  μαρτυρούν το πρωτοποριακό επιχειρηματικό πνεύμα της εταιρείας σε όλη την πορεία της.

Η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε έχει καταγράψει 640.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων και έχει  ένα άρτιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων – συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

 

60 χρόνια συνεργασία της Nissan με την NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: