60 χρόνια παρουσίας στο Μεξικό συμπλήρωσε η Nissan

Με αφορμή τα 60 χρόνια παρουσίας  της Nissan στο Μεξικό, οι γιαπωνέζοι για να τιμήσουν την επέτειο ανακοίνωσαν ότι το Μεξικό είναι η πρώτη αγορά στην Αμερική που θα υποδεχθεί μοντέλο e-POWER .

Η πρωτοποριακή, «εξηλεκτρισμένη»  τεχνολογία  e-POWER θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στο Μεξικό το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Ο José Román, πρόεδρος της Nissan Mexico μόλις η Ιαπωνία του ανακοίνωσε την παρουσίαση του e-POWER στη χώρα του δήλωσε:

«Είναι μια μέρα που μας εμπνέει. Εκτός από την επίτευξη 60 ετών παρουσίας στη μεξικανική αγορά ως εδραιωμένη ιαπωνική μάρκα, ανακοινώνουμε την άφιξη της τεχνολογίας e-POWER της Nissan στο Μεξικό, στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την  ηλεκτροκίνηση.Το Μεξικό θα γίνει η πρώτη αγορά στην Αμερική που διαθέτει αυτή την μοναδική τεχνολογία, που καταγράφει μια εξαιρετική πορεία από το λανσάρισμά της, πριν από πέντε χρόνια, στην Ιαπωνία και άλλες ασιατικές αγορές».

Με αυτήν την ανακοίνωση, η Nissan υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να ηγηθεί  της τεχνολογικής καινοτομίας,  δημιουργώντας ανταγωνιστικά οφέλη για τους πελάτες της. Σε ότι αφορά το όνομα του πρώτου μοντέλου e-POWER που θα διαθέτει την συγκεκριμένη τεχνολογία, η Nissan θα το ανακοινώσει προσεχώς.

Η ιστορία της Nissan στο Μεξικό  ξεκίνησε το 1961.Το 1966, πέντε χρόνια μετά την άφιξή της στην αγορά και μετά από την επιτυχία των πωλήσεων, η Nissan Motor Co., Ltd. ίδρυσε το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής οχημάτων  εκτός Ιαπωνίας,  το CIVAC στην Cuernavaca. Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα εργοστάσια κατασκευής κινητήρων στο Aguascalientes. Σε πάνω από 55 χρόνια κατασκευαστικής παρουσίας στο Μεξικό, η Nissan παρήγαγε περισσότερα από 14 εκατομμύρια οχήματα και περισσότερους από 15 εκατομμύρια κινητήρες.

Η παραγωγή στο Μεξικό αποσκοπεί στην κάλυψη των τοπικών αναγκών, καθώς και στις εξαγωγές σε περισσότερες από 80 αγορές. Από το 1972, χρονιά  όπου η Nissan Mexico ξεκίνησε τις εξαγωγικές της δραστηριότητες,  έχει εξάγει  περίπου 8 εκατομμύρια μονάδες.

 


Nissan Aguascalientes Planta A2 celebra su tercer aniversario de exitosa operaci—n con la producci—n de la unidad 500 mil, un Nissan Sentra SR Turbo.

Ένα παρόν γεμάτο αλλαγές

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Nissan Mexico ανανεώνει την γκάμα των οχημάτων της, με στόχο να προσφέρει στους εν δυνάμει αγοραστές περισσότερη καινοτομία, τεχνολογία, ξεγνοιασιά και συνδεσιμότητα.

Το 2019, η Nissan Mexico έθεσε ως στόχο την ανανέωση του 60% της γκάμας των οχημάτων της και σημειώνει σταθερή πρόοδο μέσω των αλλαγών σε μοντέλα όπως τα Versa, Sentra, NP300, Kicks και March, όλα κατασκευασμένα στο Μεξικό, καθώς  και με το Altima.

“Έχουμε πολλές προκλήσεις μπροστά μας που μας εμπνέουν και που δείχνουν το DNA της μάρκας μας, μέσω ολοένα μεγαλύτερης καινοτομίας, ενθουσιασμού και τεχνολογίας. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε λύσεις κινητικότητας στους πελάτες μας στο Μεξικό, για τα επόμενα 60 χρόνια”, δήλωσε ο Román.

60 χρόνια παρουσίας στο Μεξικό συμπλήρωσε η Nissan gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: