6 τρόποι να φορέσεις την ψάθινη τσάντα και εκτός παραλίας

6 τρόποι να φορέσεις την ψάθινη τσάντα και εκτός παραλίας

Η απόλυτη τσάντα του καλοκαιριού μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα!

Ανάμεσα στα πιο διαδεδομένα και πολυφορεμένα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι η ψάθινη τσάντα. Και όχι άδικα. Είναι το item, που δε λείπει από κανένα beach look μιας και -εκτός από στυλ- μας παρέχει και την άνεση να μπορούμε να βάλουμε μέσα όσα αντικείμενα είναι άκρως απαραίτητα για την εξόρμησή μας πλάι στο κύμα.

Η ψάθινη τσάντα, όμως, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μια οποιαδήποτε άλλη δερμάτινη ή υφασμάτινη. Μπορεί άνετα να φορεθεί και για τη βόλτα σου στην πόλη ή το νησί, για τον καφέ με την κολλητή σου, ακόμη και στη δουλειά. Είναι άκρως καλοκαιρινή, άκρως κομψή και αυτό το ουδέτερο χρώμα της ψάθας σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πολλούς και διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, μπορείς να φορέσεις την ψάθινη τσάντα σου με το little white dress σου για μια ultra fashionable απογευματινή εμφάνιση στους δρόμους της πόλης, αλλά και με ψηλόμεσο shorts και strapless top για τις ατέλειωτες βόλτες σου σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί.

Μπορεί αυτό το στυλ τσάντας να μην έχει την πολυτέλεια που ίσως αναζητάς στις εμφανίσεις σου, όμως, έχει το στυλ και τον αέρα της δεκαετίας του ’60, που όλες κάποια στιγμή θα θέλαμε να είχαμε ζήσει. Γιατί, λοιπόν, να μην το ζήσεις κι εσύ αυτό το καλοκαίρι κρατώντας την ψάθινη τσάντα σου σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου και κάνοντας fashion statement με αέρα άλλης εποχής;! Just do it!

Cover photo: @annasarlvit

Διάβασε ακόμα: 10 fashion items που φοράς τώρα και θα σου φανούν χρήσιμα και το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: