6 τρόποι να φορέσεις τα καλοκαιρινά φορέματα και το φθινόπωρο

6 τρόποι να φορέσεις τα καλοκαιρινά φορέματα και το φθινόπωρο

Και να μην αποχωριστείς βίαια το πιο αγαπημένο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, μιλήσαμε, φορέσαμε και αγαπήσαμε πολύ τα summer dresses. Ίσως να το είχαμε και μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ – λόγω της δύσκολης κατάστασης που όλες βιώνουμε με την πανδημία και του loungewear που μας στιγμάτισε- να «αγκαλιάσουμε» και να εντάξουμε στα καθημερινά looks αέρινα maxi ή mini floral φορέματα, άλλα με abstract prints, tie-dye ή σε κομψές μονοχρωμίες.

Και τώρα που σιγά σιγά ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του έρχεται η στιγμή που πρέπει να τα αποχωριστούμε. Ή μήπως όχι; Όχι, βέβαια! Η έλευση του Σεπτεμβρίου, του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, μπορεί να φέρει μερικές βροχές και ένα γλυκό αεράκι, ξέρουμε όμως ότι φέρνει μαζί του και μπόλικες δόσεις ζέστης επιτρέποντάς μας να φοράμε τα καλοκαιρινά φορέματά μας με έναν άλλο, updated τρόπο- θα τον δεις στην παρακάτω gallery- και δίνοντας έτσι χρονική παράταση στο λατρεμένο fashion item της γκαρνταρόμπας μας.

Μπορεί τόσο καιρό να είχες συνηθίσει να φοράς τα summer dresses σου με ψηλοτάκουνα mules ή με flat σανδάλια δημιουργώντας ultra chic καλοκαιρινά σύνολα. Θα συνεχίσεις, λοιπόν, να τα φοράς και το φθινόπωρο, όμως, με άλλα shoe trends, αλλά και με ξεχωριστά πανωφόρια, που θα σου φανούν απόλυτα χρήσιμα όταν νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ ο υδράργυρος θα πέφτει χαμηλά.

Πώς θα σου φαινόταν να έκανες layering φορώντας το αμάνικο, maxi φόρεμά σου και ένα T-shirt ή να συνδύαζες το floral dress σου με μποτάκια με τρακτερωτή σόλα; Και η λύση του μακρυού, αέρινου φορέματος με cool sneakers, όμως, είναι ultra chic, ιδανική και ξεκούραστη όταν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε κρατούν εκτός σπιτιού πολλές ώρες. Κάνε, λοιπόν, scroll και αξιοποίησε για όσο μπορείς ακόμη αυτό το υπέροχα κομψό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Διάβασε ακόμα: Color trend alert! 7 χρώματα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: