6 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις μάσκα προσώπου και γυαλιά ηλίου μαζί

6 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις μάσκα προσώπου και γυαλιά ηλίου μαζί

Δες πώς τα φοράνε οι fashionistas και πάρε ιδέες!

Με την άνοιξη να έρχεται σύντομα, το ερώτημα που περιμένουμε να απαντηθεί είναι: πώς μπορείς να φορέσεις μια μάσκα προστασίας για το πρόσωπο και γυαλιά ηλίου, μαζί, και να πετύχεις τέλειο στυλ; Το να φοράς γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι σίγουρα μια πρόκληση, οπότε, πώς μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και από τον ήλιο και από τον κορωνοϊό φέτος χωρίς να μοιάζεις με έναν μεσαιωνικό ιππότη που φοράει πανοπλία;

Αρχικά, πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε πως η χρήση της μάσκας είναι άκρως απαραίτητη και υποχρεωτική και η νέα μας πραγματικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Και, παρόλο που ο συνδυασμός μάσκας και γυαλιών ηλίου δεν είναι ιδανικός, θα είναι κάτι αναπόφευκτο φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Εκτός από το αντιαισθητικό του θέματος, ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με αυτόν τον συνδυασμό είναι το ότι θολώνουν οι φακοί των γυαλιών μας και δεν βλέπουμε καθαρά. Κάποιες συμβουλές για να το αποφύγεις αυτό είναι το να προσαρμόζεις το πάνω, μεταλλικό μέρος της μάσκας κατάλληλα στο πρόσωπό σου. Η δεύτερη μας συμβουλή είναι να κρατάς τη μάσκα όσο πιο κοντά γίνεται στα μάτια σου και να στηρίξεις τα γυαλιά σου πάνω σε αυτή.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε τους καλύτερους τρόπους για να φοράμε τα γυαλιά ηλίου και τις μάσκες μας και να δείχνουμε στυλάτες. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό; To να δούμε πώς τα φόρεσαν οι influencers φυσικά!

Τα 8 καλύτερα fashion tips όλων των εποχών από την γκαρνταρόμπα των royals

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: