6 statement prints που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

6 statement prints που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

Η μονοχρωμία αυτό το καλοκαίρι είναι must, με πλήθος αέρινων φορεμάτων, ολόσωμων ή bikini μαγιό να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να μας προ(σ)καλούν να τα φορέσουμε. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τα ιδιαίτερα prints, που είδαμε και αγαπήσαμε στις Εβδομάδες Μόδας.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο- αν θυμάσαι- θαυμάσαμε τη sexy Jennifer Lopez να περπατά στην πασαρέλα του Οίκου Versace με το iconic jungle print φόρεμά της και έτσι «μυριστήκαμε» ότι τα patterns αποκτούν και πάλι την αίγλη που τους αξίζει στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Ρομαντικά και ρετρό prints, αλλά και άλλα φερμένα από τη δεκαετία του ’80 ή του ’90 αναβιώνουν αυτό το καλοκαίρι και μας καλούν να τα φορέσουμε για να ξεχωρίσουμε στις street style εμφανίσεις μας. Αν τόσο καιρό ήσουν πιστή οπαδός των μονοχρωματικών looks ή κινούσουν σε πιο safe και διαχρονικά prints, όπως το λεοπάρ ή το snake skin, τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσεις το τιμόνι σου και να δοκιμάσεις τα 6 πιο hot prints αυτής της σεζόν, που πρέπει να υπάρχουν τόσο στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα όσο και στη βαλίτσα των διακοπών σου. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και μη χάνεις χρόνο! Κάνε τα μέρος της στυλιστικής σου ταυτότητας.

Διάβασε ακόμα: Ένα απροσδόκητα sexy αξεσουάρ κάνει comeback φέτος το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: