6… περίεργα σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει σαν τρελός

Kαμιά φορά τα λόγια είναι εντελώς περιττά. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι λύνουν παρεξηγήσεις και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις, αλλά πώς να το πω και πιο απλά: Είναι κάποια πράγματα που δε λέγονται! Όπως για παράδειγμα το αν είναι τρελός και παλαβός για σένα. Αυτό ναι, ίσως και να μην μπορεί να στο πει γιατί πολύ απλά ντρέπεται. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια αρκετά αστεία σημάδια, τα οποία πιθανότατα να φανερώνουν το πάθος του για σένα. Εδώ σου έχω μερικά κουλά και… αστεία πραγματάκια.

Γελάει μονίμως με αυτά που λες: Και το φοβερό είναι ότι δεν έχεις καν χιούμορ (εντάξει συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους). Μπορεί για παράδειγμα να πεις την μεγαλύτερη κρυάδα, οι υπόλοιποι να σε κοιτάζουν με… τρόμο και απορία, αλλά εκείνος να έχει πέσει τ’ ανάσκελο και να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια. Ρισκάρει την τιμή και την υπόληψή του για σένα, έτσι;

Ακούει ό, τι κι αν πεις: Ακόμα κι αν περιγράφεις το γολγοθά που ανέβηκες προκειμένου να κάνεις το… μπελαλίδικο μανικιούρ σου, εκείνος είναι εκεί για να σε ακούσει με ενδιαφέρον. Που βασικά βαριέται μέχρι θανάτου αλλά και τι να κάνει ο δόλιος προκειμένου να βγείτε ένα ραντεβού;

Σε αγγίζει για να σου μιλήσει: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σου πιάσει την μέση όταν εσύ τον ρωτάς από πού αγόρασε την τυρόπιτά του. Εκείνος όμως το νιώθει γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά σου. Απλά τα πράγματα.

Παρατηρεί μικρές λεπτομέρειες: Έκοψες την ψαλίδα; Θα το παρατηρήσει, και θα ενθουσιαστεί κιόλας. Έβαψες τα νύχια σου με χρώμα που δεν συνηθίζεις; Θα το παρατηρήσει και αυτό! Γενικά ακόμα και η παραμικρή αλλαγή πάνω σου, είναι αφορμή για να σε αποθεώσει. Ναι, η μαμά και η κολλητή σου ούτε που το κατάλαβαν.

Σε κοιτάζει: Ακόμα κι αν δεν μιλάς. Ακόμα κι αν ο φίλος σας περιγράφει το πώς κατάφερε να ξεφύγει από ένα δράκο καταμεσής μίας τρομακτικής λίμνης, εκείνος θεωρεί πολύ πιο ουσιαστικό να σε παρατηρεί να προσπαθείς να ξεκολλήσεις το μαρούλι από τον κυνόδοντά σου. Βασικά την επόμενη φορά να  είσαι προετοιμασμένη και να προσέχεις λίγο περισσότερο γιατί… Big Brother is watching you.

Σε αγνοεί στα social media: Nαι κι όμως. Σε θέλει τόσο πολύ που δεν πρόκειται να γίνει ένα με τους υπόλοιπους θαυμαστές σου και να σου πατάει like σε ό, τι κι αν ανεβάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν επιλέγει να σε αγνοεί από μακριά και να σου εκφράζει το ενδιαφέρον του από κοντά.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: