6 παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν είσαι ερωτευμένη

. Πιο συγκεκριμένα θυμόμαστε το τρόπο που νιώθαμε όταν τον συναντούσαμε τυχαία, με αυτό το τρέμουλο να συνοδεύει κάθε λέξη μας. Λογικά το να αναφερθούμε στις

Όλος ο κόσμος μοιάζει διαφορετικός, κάθε τι που σε εκνεύριζε σου φαίνεται αστείο, γίνεσαι πιο παραγωγική και εννοείται πως το μοναδικό πράγμα που . Είναι γεγονός ότι οι ορμόνες σου δεν είναι και πολύ στα καλά τους όταν ερωτεύεσαι.

Συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα που θα μπορείς και μόνη σου να διαπιστώσεις, αλλά θέλεις μια επιβεβαίωση. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ και, να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η όσφρησή σου έχει γίνει πιο έντονη. Μπορείς να ξεχωρίσεις το άρωμα του αγαπημένου σου από χιλιόμετρα μακριά, μην κρύβεσαι από εμάς.

Νομίζεις ότι είσαι κάποια superhero και ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στα συναισθήματα σου και πόσο μάλλον τα eρωτικά. Νιώθεις ότι μπορείς να διαχειριστείς κάθε πρόβλημα.

Έχεις ακούσει αυτό το «ο έρωτας είναι τυφλός», ε ναι λοιπόν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε εσένα. Σύμφωνα με έρευνα του Psychological Medicine, το να έχεις ρομαντικά αισθήματα για κάποιον, αυτόματα αυξάνουν τα επίπεδα σεροτονίνης, ορμόνη υπεύθυνη των συναισθημάτων, της χαράς αλλά και του άγχους.

Διάβασε περισσότερα στην gallery

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: