6 μοναδικά ψηλόμεσα παντελόνια για να διαλέξουμε

Στην μόδα επέστρεψαν δυναμικά τα αγαπημένα μας ψηλόμεσα παντελόνια, η στιλάτη μόδα των 70’s. Τα ψηλόμεσα παντελόνια τα λατρεύουμε γιατί μακραίνουν το πόδι μας και τονίζουν την μέση μας και αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας. Ήδη οι πιο γνωστοί οίκοι της μόδας τα έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές τους σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις τι σου ταιριάζει! Μερικοί από τους οίκους που τα έχουν ήδη λανσάρει είναι οι Riani, Mark and Estel, Tim Coppens, John Galliano και φυσικά ο Giorgio Armani.

Τελευταία λέξη της μόδας είναι η επιστροφή των ψηλόμεσων παντελονιών που θα λατρέψουμε.

Ο μοναδικός Giorgio Armani προτείνει σκούρο μπλε ψηλόμεσο παντελόνι για εμφανίσεις πολύ chic με μυτερή γόβα και εντυπωσιακό γούνινο πανωφόρι.

Ο οίκους Giorgio Armani επιμένει στο κλασσικό μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι που θα κολακεύει την γυναικεία μας μέση.

Ο John Galiano συνδυάζει τέλεια το ψηλόμεσο παντελόνι με εντυπωσιακό πουκάμισο, ο ιδανικότερος συνδυασμός για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Ο οίκος Mark and Estel μας εντυπωσιάζει προτείνοντας ψηλόμεσο καρό παντελόνι με απλό μαύρο μλπουζάκι στο επάνω μέρος κάνοντας τα πόδια μας να δείχνουν μακριά!

Ο Riani προτείνει ψηλόμεσο παντελόνι στο μοβ το απόλυτο χρώμα για τον φετινό χειμώνα με εντυπωσιακό εμπριμέ πουκάμισο για εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ο Tim Coppens μας εντυπωσιάζει με το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι σε σπορ γραμμή, μια επιλογή που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: