6 λόγοι που ο χρόνος με τον εαυτό σου κάνει καλό στην ψυχή σου!!

6 λόγοι που ο χρόνος με τον εαυτό σου κάνει καλό στην ψυχή σου!!

6 λόγοι που ο χρόνος με τον εαυτό σου κάνει καλό στην ψυχή σου!!

Δες τι μπορείς να κάνεις μόνη σου για να νιώσεις καλύτερα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Μπορείς να σκεφτείς

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ “τρελή” μερικές φορές. Τόσο τρελή που δεν έχεις το χρόνο να σκεφτείς και να επεξεργαστείς τα όσα συμβαίνουν. Το να είσαι μόνη σου μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις τα συναισθήματά σου.

Μπορείς να γίνεις δημιουργική

Άφησε στην άκρη το κινητό και τους υπολογιστές σου και πιάσε δουλειά. Γράψε, ζωγράφισε, παίξε.. κάνε ό,τι σε ευχαριστεί.

Γίνε πιο ανεξάρτητη

Όταν είσαι μόνη σου δεν εξαρτάσαι από άλλους ανθρώπους. Ακόμα και να φοβάσαι μερικές φορές, ξέρεις ότι έχεις μόνο τον εαυτό σου και πως θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις.

Κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις

Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με κανέναν για το πού θα φας, τι ταινία θα δεις ή που θα πας να πιεις τον καφέ σου. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να σε νοιάζει τίποτα και χωρίς να έχεις καμιά υποχρέωση.

Γίνε πιο παραγωγική

Είναι πιο εύκολο να κάνεις περισσότερα πράγματα όταν δεν έχεις περισπασμούς και επομένως να κάνεις και περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.

Εκτίμα τους ανθρώπους στη ζωή σου

Η απόσταση μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς. Μένοντας για λίγο μόνη σου θα καταλάβεις πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: