6 ιδέες για να οργανώσεις χρωματικά την γκαρνταρόμπα σου

 Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να ετοιμαστείς, τόσο για τη δουλειά, όσο και για τις εξόδους σου!

Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για να οργανώσεις σωστά την γκαρνταρόμπα σου. Υπάρχουν πολλοί και ο καθένας εξυπηρετεί διαφορετικούς τρόπους ζωής και διαφορετικές προτιμήσεις. Κάποιοι κατηγοριοποιούν τα ρούχα τους με βάση το στυλ τους (μακρυμάνικα vs. κοντομάνικα, φούστες vs. παντελόνια, κλπ.), ενώ άλλοι οργανώνουν τη ντουλάπα τους σε εποχιακά ρούχα. Υπάρχουν όμως και πολλοί τρόποι να ταξινομήσεις τα ρούχα σου χρωματικά, ώστε να είναι η ντουλάπα σου και πρακτική αλλά και αισθητικά ωραία.

Πρέπει να ομολογήσουμε πως αυτός ο τρόπος παίρνει πολύ ώρα και απαιτεί προσπάθεια σε καθημερινή βάση, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες αποχρώσεις προτιμάς και ποιες λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Θα σε βοηθήσεις επίσης να ετοιμαστείς πολύ πιο γρήγορα αφού θα είναι όλα δομημένα.

Αν σε ενδιαφέρει, λοιπόν, αυτός ο τρόπος, συνέχισε παρακάτω για να μάθεις 6 διαφορετικούς τρόπους για να το κάνεις!

1. Αγόρασε λευκές κρεμάστρες

6 ιδέες για να οργανώσεις χρωματικά την γκαρνταρόμπα σου

Τα ρούχα σου πρέπει να είναι το επίκεντρο της γκαρνταρόμπας σου. Γι’ αυτό, το πρώτο βήμα για να οργανώσεις χρωματικά την γκαρνταρόμπα σου είναι να περάσεις όλα σου τα ρούχα σε λευκές ή μπεζ βελούδινες κρεμάστρες. @crescentlivingco

2. Οργάνωσε χρωματικά τις κρεμάστρες σου

Αν δεν σου ταιριάζει ο προηγούμενος τρόπος, μια εναλλακτική επιλογή είναι να αγοράσεις κρεμάστρες σε διαφορετικά χρώματα για διαφορετικές κατηγορίες ρούχων. Για παράδειγμα, χρησιμοποίησε το μπεζ για παντελόνια, το μπλε για μπλούζες, και το ροζ για φορέματα.

3. Επέλεξε ουδέτερα χρώματα για τις κούτες στην ντουλάπα σου

Προσπάθησε οι αποθηκευτικοί χώροι για τα ρούχα σου, όπως για παράδειγμα τα καλάθια, οι κούτες ή τα κρεμαστά ράφια, να έρχονται σε ουδέτερα χρώματα, επειδή τα σκοτεινά χρώματα, όπως το μαύρο μπορούν συχνά να σφίξουν ένα δωμάτιο, καθιστώντας το να φανεί πιο κλειστό μέσα.

4. Υιοθέτησε τον κλασσικό τρόπο

6 ιδέες για να οργανώσεις χρωματικά την γκαρνταρόμπα σου

Αν δεν έχεις έναν συγκεκριμένο τρόπο για να οργανώνεις τα ρούχα σου, τότε μπορείς να τα τοποθετήσεις με χρωματική διαβάθμιση από τα πιο ανοιχτόχρωμα προς τα πιο σκουρόχρωμα. Λευκά, κρεμ, κίτρινα, πορτοκαλί, κόκκινα, μοβ, μπλε, πράσινα, ρούχα με σχέδια, καφέ, γκρι, και τέλος μαύρα. @gsknitwear

5. Αναγνώρισε ποια είναι τα χρώματα που θεωρείς  «κυρίαρχα»

Δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις τα ρούχα σου με την παραπάνω χρωματική σειρά, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι και πρέπει να βρεις τι ταιριάζει σε σένα καλύτερα. Για παράδειγμα, ένα άλλο σύστημα θα μπορούσε να είναι: λευκό πριν το κόκκινο, μοβ, και καφέ, γκρι, μαύρο, σε αυτήν την σειρά.

6. Τα χρώματα που φοράς περισσότερο μπορεί να πηγαίνουν στο μπροστινό μέρος της γκαρνταρόμπας σου

Όταν οργανώνεις χρωματικά την ντουλάπα σου πρέπει να σκεφτείς και τις καθημερινές επιλογές outfit σου. Για παράδειγμα, αν προτιμάς να φοράς κομμάτια σε μαύρο χρώμα, σιγουρέψου πως τα μαύρα σου ρούχα είναι εύκολα προσβάσιμα.

Εσύ ήξερες από πού προέρχονται έξι βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: