6 φορές που στο Instagram της Βίκυς Καγιά βρήκαμε το επόμενο μαγιό μας

Διάβασε ακόμη:υ

Το γεγονός, λοιπόν, ότι κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της στο Instagram, τα likes πέφτουν «βροχή», δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ακόμη περισσότερο «σαματά» προκαλεί σε όλες εμάς τις fashion lovers όταν τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κομψό μαγιό.

Είτε πρόκειται για ολόσωμο, μπικίνι ή με ψηλόμεσο bottom η επιλογή των μαγιό της Καγιά δεν είναι τυχαία. Είναι όλα σωστά επιλεγμένα ώστε να ταιριάζουν στον σωματότυπό αλλά και την προσωπικότητά της.

Συχνά επιλέγει διεθνή brands μαγιό για τα beachwear looks της, ενώ ο παράγοντας «κάνω-διακοπές-σε-κάποιο-πολυτελές-θέρετρο» είναι πάντα μέρος της αισθητικής των σχεδίων που φοράει.

Εμείς βρήκαμε τα 6 αγαπημένα μας που μας έκαναν να πούμε «Το θέλω αυτό. Κι αυτό. Κι αυτό. Κι αυτό…».

 

Ένα ολόσωμο μαγιό με κρίκους για τιράντες κάνει τη διαφορά.

 

Ένα κλασικό μαύρο μαγιό είναι διαχρονικό. Ειδικά αυτό της Βίκυς το οποίο έχει διακριτικό μανίκι που θυμίζει μπλούζα. Η επιτομή της κομψότητας.

 

Ένα μπικίνι «τριγωνάκι» είναι all time classic. Πόσο μάλλον ένα σε ριγέ μοτίβο.

 

Τα cut-outs στα μαγιό είναι από τις πιο fashionable επιλογές για μαγιό και η fashionable Βίκυ δε θα μπορούσε να μην έχει ένα στη συλλογή της.

 

Ασορτί με το μπλε της θάλασσας και του ουρανού είναι το μαγιό της Βίκυς. Φαντάσου το μπλε αυτό σε μαυρισμένο δέρμα. Τέλειο.

Ένα ψηλόμεσο μονόχρωμο μαγιό και ψάθινο καπέλο είναι το τέλειο beachwear σύνολο.

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: