6 φορές που η Meghan Markle φόρεσε έντονα χρώματα σε δημόσιες εμφανίσεις

6 φορές που η Meghan Markle φόρεσε έντονα χρώματα σε δημόσιες εμφανίσεις

Και ήταν όλες τις φορές απλά στυλάτη και υπέροχη!

Κέρδιζε πάντα τις εντυπώσεις με το απαράμιλλο στυλ της, όμως δε δίσταζε πολλές φορές να πηγαίνει κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο και να σπάει του στυλιστικούς κανόνες που έχει ορίσει εδώ και πολλά χρόνια το Παλάτι.

Η Meghan Markle μπορεί τις περισσότερες φορές να φορούσε τουαλέτες σε γήινες αποχρώσεις, σύνολα σε μαύρο, λευκό ή μπλε σκούρο, όμως δε δίσταζε να εμφανιστεί και με casual looks φορώντας σκισμένο denim παντελόνι, κάτι που μέχρι να εμφανιστεί εκείνη φάνταζε ασύλληπτο στις γυναίκες του Παλατιού.

Και μπορεί πλέον να έχει αποχωρήσει από τη βασιλική αυλή, να ζει στην άλλη άκρη της γης και να έχει ξεκινήσει τη νέα της ζωή με τον Πρίγκιπα Harry, όμως μάλλον δε θα πάψει ποτέ να απασχολεί με τις στυλιστικές επιλογές της και να μένει πιστή στη χρωματική παλέτα που αγάπησε. Η πρώην Δούκισσα του Sussex συνηθίζει συχνά στη νέα ζωή της στην Αμερική να φορά θηλυκά και άνετα φορέματα, ενώ μένει πιστή στα earthy χρώματα κάνοντας πάντα κομψές στυλιστικές προτάσεις.

Σπάνια θα τη δεις να φορά outfits σε έντονα χρώματα- κάτι που κάνει συχνά η Βασίλισσα Ελισάβετ- που να την ξεχωρίζουν από το πλήθος. Η Meghan Markle, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, έχει φορέσει ελάχιστες φορές σύνολα σε φανταχτερή απόχρωση- σε κίτρινο, εμπριμέ και κυρίως powder blue-, όμως όσες φορές το τόλμησε κατάφερε να κάνει fashion statement και φυσικά να συζητηθεί. Όπως, άλλωστε, γινόταν πάντοτε!

Διάβασε ακόμα: 10 fashion items που φοράς τώρα και θα σου φανούν χρήσιμα και το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: