6 φορές που ένας άντρας βγαίνει εκτός εαυτού με μία γυναίκα

Ναι οι άντρες είναι όντα οπτικά, ναι είναι πιο απλοί από εμάς και ναι μπορούν να ικανοποιηθούν και με λιγότερα πράγματα σε σχέση με μία γυναίκα-καλά εμείς έχουμε κυριολεκτικά το ανικανοποίητο-όπως μία μπύρα και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, ότι δε δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες και ότι δεν τους ενοχλούν κάποιες πολύ συγκεκριμένες δικές μας συμπεριφορές. Και αν νόμιζες ότι είναι οι κλασικές όπως η γκρίνια και η ζήλεια, εγώ σου έχω και κάποιες άλλες, τις οποίες ίσως να μη φαντάζεσαι, αλλά είναι μάλλον πιο βασικές και καθοριστικές.

Το κλάμα άνευ λόγου

Οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε λέει το τραγούδι του Γιώργου του Μαζωνάκη, κάτι που σημαίνει ότι το κλάμα είναι προνόμιο γυναικείο. Δέχονται να κλάψεις για τη δουλειά λόγω πίεσης και άγχους. Δέχονται να κλάψεις επειδή πλακώθηκες με την κολλητή σου ή ακόμα και όταν δεις video με κουτσό σκυλάκι-αυτό όντως σε ισοπεδώνει-. Αυτό όμως που ούτε να δεχτούν αλλά ούτε και να ανεχτούν μπορούν, είναι να κλάψεις για σπασμένο νύχι, τακούνι ή κακό χτένισμα. Και εδώ που τα λέμε, όντως αυτά δεν είναι λόγοι!

Σταμάτα να μιλάς

Οι άντρες δεν μιλούν πολύ. Μάλλον οι περισσότεροι. Όταν λοιπόν είστε οι δυο σας και θέλει να χαλαρώσει, νιώθει πολύ άνετα και ωραία να παραμείνει απολύτως σιωπηλός, γιατί πολύ απλά έχει την οικειότητα. Εφόσον λοιπόν τον βλέπεις τον άνθρωπο ότι θέλει να ηρεμήσει και να χαθεί στις σκέψεις του, γιατί του σπας τα νεύρα με την ακατάσχετη φλυαρία σου; Χάζεψε στο Instagram ή διάβασε ένα περιοδικό αν πρέπει σώνει και ντε να κάνεις κάτι.

H… 007

Η αλήθεια είναι ότι πλέον γυναίκα που να μην μπορεί να φέρει εις πέρας αποστολή κατασκοπείας ακόμα κι αν εμπλέκεται η τεχνολογία, είναι το λιγότερο ακατόρθωτο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και υγιές. Γιατί ok, πήγε τουαλέτα ο άνθρωπος και άφησε το fcb του και το κινητό στη διάθεσή σου; Εσύ πρέπει μέσα σε 2 λεπτά να τα ξεκοκαλίσεις και να μάθεις όλα του τα… κρυμμένα μυστικά; Ειδικά εκείνο που έλεγε στον κολλητό του να πάνε για καφέ πρέπει να σου άλλαξε τον ρου έτσι;

Είσαι fitness freak; Κράτα το για τον εαυτό σου

Όντως, η γυμναστική και γη υγιεινή διατροφή είναι της μόδας. Είναι κάτι σαν τη λαίλαπα του clubbing στα ‘90s, μόνο που το συγκεκριμένο έχει σίγουρα πιο θετικές συνέπειες. Ωστόσο, όσο dite γκουρού κι αν είσαι, και όσο κι αν κάνεις σαν υστερική μόλις υπερβείς το όριο των θερμίδων για μία ημέρα, εκείνος δε φταίει σε κάτι να στερείται βασικά και πεντανόστιμα αγαθά, επειδή εσύ την έχεις δει Madonna. Eντάξει και κορμί θανατηφόρο δεν είναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να του σπας τα νεύρα επειδή έχει τρία κιλά παραπάνω.

Μη γίνεσαι σαν καρνάβαλος

Οι stars είναι stars. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να αντιγράφεις το μακιγιάζ τους για να πας για έναν απλό καφέ. Θα φαίνεσαι αστεία, και εκτός τόπου και χρόνου. Γενικά οι άντρες αγαπούν τα φυσικά λουκς χωρίς υπερβολές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που ακόμα και το πιο εντυπωσιακό γατίσιο μάτι να κάνεις, εκείνος απλά θα παρατηρήσει μία μουτζούρα. Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο.

‘Ανοιξε και κανά βιβλίο

Οι άντρες είναι από τη φύση τους πιο ανήσυχοι και πιο περίεργοι. Ειδικά όταν είναι single ψάχνουν πολύ τη φάση τους με σειρές, ταινίες, μουσική και γενικότερα ενημέρωση. Όταν εκείνος λοιπόν, ξέρει 5 πράγματα, εκτός από μόδα και τηλεόραση, κι εσύ είσαι πιο άσχετη κι από 5χρονο, τα πράγματα είναι σοβαρά. Διάβασε λιγάκι, δες ειδήσεις και παρακολούθησε ένα σήριαλ. Καλό το Survivor αλλά πλέον δεν είσαι παιδάκι. Ψηφίζεις κορίτσι μου!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: