6 Fashion Tik Tokers που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως

6 Fashion Tik Tokers που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως

Η μόδα αυτήν τη σεζόν μεταφέρεται με μία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης…

Από τότε που κυκλοφόρησε, το Σεπτέμβριο του 2016, το TikTok κατάφερε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλή εφαρμογές και ίσως, η αγαπημένη, της Generation Z. Χιουμοριστικά βίντεο, challenges, και η επιρροή του σε τομείς όπως η μουσική, ο χορός, η μαγειρική και η μόδα, έκαναν το Tik Tok το must-have app των ημερών.

Με την εφαρμογή αυτή, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να ανεβάσεις ένα βίντεο χωρίς πολλές αλλαγές, κάτι που οδήγησε στην γρήγορη ενσωμάτωση του χώρου της μόδας στην εφαρμογή. Τώρα υπάρχουν αμέτρητοι λογαριασμοί από style influencers με εκατομμύρια ακολούθους που ανεβάζουν tutorials για ό,τι μπορείς να σκεφτείς.
Μπες στο Tik Tok και ανακάλυψε έναν συναρπαστικό κόσμο με fashion tips που δεν φανταζόσουν ότι υπήρχε. Αυτοί είναι οι έξι κορυφαίοι Tik-Tokers μόδας που πρέπει να ακολουθήσεις αυτήν τη στιγμή.

  1. Οι Young Emperors είναι ένα κομψό, νεαρό ζευγάρι που ταιριάζει τα ρούχα που φοράει καθημερινά. Ο Tiberghien και η Chaput θα αναμίξουν ρούχα δικά τους, με ρούχα που δανείστηκαν ή που έλαβαν από οίκους μόδας. Πρόσφατα συνολάκια τους έδειξαν να φοράνε σακάκια από την Isabel Marant, φλοράλ από την Sézane, και κορμάκια από την Marine Serre. Έχουν καταφέρει να ανεβάσουν επίσης κάποια βιντεάκια που δείχνουν εντυπωσιακές οπτικές ψευδαισθήσεις όπως το παρακάτω.

2. Αγαπάμε και την Larsen Thompson! Το μοντέλο / χορεύτρια, μας δείχνει τις χαρακτηριστικές της χορευτικές κινήσεις, και τα εντυπωσιακά ρούχα της πασαρέλας στον λογαριασμό της.

3. Η Taylor Hage είναι μια από τις πιο γνωστές Fashion Tik Tokers και χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της για να δίνει στιλιστικές συμβουλές. Το στυλ της είναι απλό και casual και θα σου δώσει πολλές ιδέες για outfits για τον χειμώνα που έρχεται!

4. Ο Olivier Rousteing, o Creative Director του Οίκου Balmain έχει πάθος και γοητεία, κάτι που κάνει το Tik Tok του πολύ ευχάριστο. Σε κάποια βίντεο του, οι ακόλουθοι του μπορούν να δουν ακόμη και την διαδικασία με την οποία ο σχεδιαστής φτιάχνει τα ρούχα του.

5. Η Bria Jones ανεβάζει βίντεο tutorials σχετικά με το πώς να ντύνεται σαν διάσημους, όπως η Selena Gomez και η Zendaya.

6. Η Sterling Monett Myers, άρχισε να παρουσιάζει τα συνολάκια της για φεστιβάλ, και μοναδικά καθημερινά outfits, αλλά γρήγορα πέρασε στο να βαθμολογεί trends, και τα ρούχα των ακολούθων της.
 Η Jennifer Lopez φόρεσε Celia Kritharioti και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Billboard

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: