6 fashion items που σπάνια φοράει σε δημόσιες εμφανίσεις η Kate Middleton

6 fashion items που σπάνια φοράει σε δημόσιες εμφανίσεις η Kate Middleton

Τι αποφεύγει η Δούκισσα του Cambridge;

Από τη μέρα που συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως σύντροφος του Δούκα του Cambridge, William, μέχρι και σήμερα, η Kate Middleton απασχολεί σχεδόν κάθε εβδομάδα (χωρίς υπερβολή) με τις στυλιστικές της επιλογές. Οι πολλές δημόσιες εμφανίσεις και οι βασιλικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να είναι παρούσα δεν της αφήνουν και πολλά περιθώρια, ώστε να μην είναι καλοντυμένη και να μη φροντίζει την εμφάνισή της.

Η Kate Middleton, όσα χρόνια την ξέρουμε, έχει αγαπήσει τα ladylike φορέματα, τα οποία της χαρίζουν άνεση και στυλ την ίδια στιγμή, ενώ η συνολική εικόνα της αντικατοπτρίζει μια effortless προσπάθεια να ντυθεί. Σε αυτήν την αβίαστη δημιουργία των συνόλων της έχουμε δει πολλές φορές να συνυπάρχουν low cost fashion items μαζί με κομμάτια που ανήκουν σε luxury brands κάνοντάς μας συχνά να επαινέσουμε τη Δούκισσα (και το επιτελείο με τους στυλίστες της) για αυτήν την επιτυχία.

Σε όλη αυτήν την ποικιλία από φορέματα- και casual looks όμως-, άλλοτε σε έντονες μονοχρωμίες και άλλοτε σε floral ή polka dot prints, υπάρχουν και κάποια fashion items, τα οποία η Kate Middleton σπάνια επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Είτε λόγω του προσωπικού της γούστου, είτε λόγω του πρωτοκόλλου του Παλατιού, η Δούκισσα του Cambridge λέει «όχι» σθεναρά σε ορισμένα fashion items.

Όπως θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery, σπάνια θα δεις την Kate με το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού, όπως επίσης ελάχιστες φορές θα την απαθανατίσει ο φακός με το all-time classic κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πάντα, όμως, θα υπάρχει έστω και ένας λόγος (ή fashion item) για να σχολιάζεται θετικά η εμφάνισή της.

Διάβασε ακόμα: Midriff flossing: Το sexy twist που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: