5+1 τρόποι να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στα καλοκαιρινά σου σύνολα

5+1 τρόποι να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στα καλοκαιρινά σου σύνολα

Αν δεν είσαι θιασώτης των φωτεινών χρωμάτων ή αν βαρέθηκες να τα φοράς, αυτή η εκδοχή τους ίσως σε βγάλει από τη στυλιστική μονοτονία που βιώνεις.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βάζουμε στην άκρη τα μαύρα και τα σκούρα χρώματα και λέμε «ναι» στην παλέτα των φωτεινών και ζωηρών χρωμάτων. Κόκκινα, πράσινα, φούξια και πορτοκαλί-ειδικά φέτος το καλοκαίρι- έχουν την τιμητική τους. Και μέχρι σήμερα, που μόλις υποδεχτήκαμε τον Αύγουστο, τα έχουμε φορέσει πολύ. Πάρα πολύ. Και γι” αυτό ακριβώς, επειδή τα χορτάσαμε, ίσως τα βαρεθήκαμε κιόλας και θέλουμε μια χρωματική αλλαγή. Μια στυλιστική ανανέωση, έστω.

Οι παστέλ αποχρώσεις έρχονται να μας δώσουν τη λύση. Να «ελαφρύνουν» τη ζωηρή στυλιστική ταυτότητα που υιοθετούμε το καλοκαίρι και να δώσουν εξίσου τη φρεσκάδα και τον δυναμισμό που αναζητάμε από τα καθημερινά σύνολά μας.

Σιέλ, μοβ της λεβάντας, baby pink, mint, απαλό κίτρινο και κάθε παστέλ απόχρωση είναι απίστευτα κομψή και, βέβαια, καθόλου μονότονη και βαρετή. Μη διστάζεις να φορέσεις αυτές τις αποχρώσεις, επειδή είναι κάπως αχνές και νομίζεις πως θα σε κάνουν να μοιάζεις με ένα cute και χαριτωμένο κοριτσάκι. Κάνεις λάθος.

Με τους σωστούς στυλιστικούς συνδυασμούς, που θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς αμέσως να δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό και δυναμικό σύνολο που θα έχει ως βάση ή ως συμπλήρωμα κάποιο pastel χρώμα. Και κάπως έτσι θα βγεις λίγο από τη στυλιστική μονοτονία που σε χαρακτήριζε τον τελευταίο καιρό…

Διάβασε ακόμα: Οδηγός αγοράς: 10 playsuit που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των διακοπών σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: