5+1 λόγοι για να πας στο Markopoulo Park

Έχετε πάει στο Markopoulo Park; Αν όχι, δείτε τι χάνετε. Συναρπαστικές ιπποδρομίες, βόλτες με πόνυ, φωτογραφικά κλικ με σπάνια ζώα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, σύγχρονο εστιατόριο και δωρεάν μετακίνηση.

Κάθε Κυριακή (και εκτάκτως αυτό το Σάββατο λόγω των βουλευτικών εκλογών) το Markopoulo Park αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Δείτε το βίντεο με τους 5+1 λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείτε το Markopoulo Park:

1) Συναρπαστικές ιπποδρομίες: Οι ελληνικές κούρσες προσφέρουν μοναδικό θέαμα, με αφίξεις που κρίνονται ακόμα και στο εκατοστό του δευτερολέπτου.

2) Βόλτες με πόνυ: Αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα βήματα στην ιππασία με τα αγαπημένα τους πόνυ.

3) Σπάνια ζώα: Τα εξωτικά alpaca περιμένουν τους μικρούς φίλους για να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

4) Διασκέδαση για τα παιδιά: Απολαμβάνουν παγωτό, ποπ κορν, μαλλί της γριάς. Στο Family Club δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, κάνουν face painting και παίζουν με το τεράστιο φουσκωτό πάρκο.

5) Σύγχρονο εστιατόριο: Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το φαγητό τους στο σύγχρονο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου με εντυπωσιακή θέα. Προσφέρεται νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού.

+1. Δωρεάν μετακίνηση από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: