5 τύποι παραλίας οφείλεις να αποφύγεις φέτος το καλοκαίρι

Μίνι καύσωνας σήμερα, ο πρώτος του φετινού καλοκαιριού, και όσο να πεις το μυαλό και η φαντασία ταξιδεύει σε παραλίες, νησιά και ατελείωτες ξάπλες κάτω από τον καυτό ήλιο. Βέβαια, και μιας και είσαι στο γραφείο, λέω να σε προσγειώσω στην πραγματικότητα-ελπίζω όχι απότομα-και να σου δώσω κάποιες μικρές συμβουλές οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις. Σε περίπτωση λοιπόν που φέτος ψάχνεις τον έρωτα ή τελοσπάντων ένα απλό καλοκαιρινό ειδύλλιο για να ανάψουν και τα αίματα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τους παρακάτω τύπους παραλίας. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ίσως σε ξεγελάσουν αλλά θα πρέπει να έχεις το νου σου! Την προσοχή σου λοιπόν.

Ο «είμαι ωραίος και το ξέρω»

Αν ένα χαρακτηριστικό με εκνευρίζει στον άντρα, είναι η πεποίθηση ότι είναι πρώτος ξάδερφος του Brad Pitt. Οκ, είσαι εμφανίσιμος, σε κοιτάζουν όταν περπατάς ή μπαίνεις σε ένα μπαρ, αλλά αυτό συμβαίνει και με το 70% των γυναικών. Γενικά, και μόνο που γνωρίζει ότι τραβάει τα βλέμματα, και στήνεται λες και ποζάρει για το GQ είναι αρκετό για να απομακρυνθείς ASAP. Θα τον αναγνωρίσεις από τον τρόπο με τον οποίο χαζεύει τα μπράτσα του και από την επαναλαμβανόμενη κίνηση ανακατώματος της κόμης. Έλεος κάπου.

Ο «έχω φάει το χειμώνα μου στα γυμναστήρια»

Αυτός είναι εύκολα αναγνωρίσιμος κάτι που καθιστά επίσης εύκολο το έργο της αποφυγής του. Συνήθως είναι σαν ανθρωπάκι γνωστής μάρκας ελαστικών, σφίγγεται με την πρώτη ευκαιρία και αλείφεται με λάδι μαυρίσματος για να γυαλίζει σαν κουνελάκι του Playboy. Δεν ασχολείται με σπορς και το μόνο που κάνει είναι να λιάζεται με τις ώρες και να βγάζει selfies τις οποίες και ποστάρει στα social media, με τη λεζάντα: Ζωάρα. Ωχ Παναγία μου.

 

Ο «έχω να βγω από το σπίτι μου 5 χρόνια»

Αυτός ίσως να είναι πιο εκνευριστικός και από την προηγούμενη κατηγορία. Θα τον αναγνωρίσεις όταν με την πρώτη γουλιά μπύρας, θα αρχίσει να λικνίζεται στην ξαπλώστρα του-χωρίς λόγο-και να βγάζει κραυγές διασκέδασης, ενώ είναι προφανές ότι δε γίνεται κάποιο beach party, τουλάχιστον όχι εκείνη την ώρα. Ο συγκεκριμένος σίγουρα θα σου την πέσει, αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι μαζί του;

Ο «δεν μπαίνω στη θάλασσα αν δεν είναι Αύγουστος»

Σκάει στην παραλία με βερμούδα-όχι μαγιό-και παπούτσια. Κοιτάζει το άπειρο σαν να είναι ξένο σώμα, και το μόνο που κάνει είναι να ανακατεύει τον καφέ του. Δεν μιλάει, δε διασκεδάζει και απλά μετράει τις ώρες αντίστροφα για να πάει σπίτι του και… να μην κάνει τίποτα. Σε περίπτωση που σου μιλήσει, θεώρησέ το ως τεράστια επιτυχία αν και μάλλον θα βαριέται να συνεχίσει την κουβέντα.

Ο «παίζω ρακέτες για να με δεις»

Είναι ο χαρακτηριστικός τάκα-τούκας ο οποίος κάνει εντυπωσιακές βουτιές και βγάζει άναρθρες κραυγές νομίζοντας ότι αγωνίζεται στο Wimbledon. Προφανώς και δεν έχει ιδέα από το άθλημα, προφανώς και σου σπάει τα νεύρα με το μπαλάκι του και προφανώς σου δίνουμε την άδεια να τον βρίσεις.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: