5 τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα σου στο σπίτι

5 τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα σου στο σπίτι

Μπορεί να δυσκολευόμαστε να μείνουμε στο σπίτι τόσες μέρες, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να μη βγούμε έξω, ώστε να προστατεύσουμε τόσο εμάς τις ίδιες όσο και τις ευάλωτες ομάδες από τον Κορονοϊό. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι θα μένουμε για τόσες μέρες μέσα στο σπίτι φορώντας μόνο τις πυτζάμες μας. Ούτε είναι υγιές, ούτε μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία.

Αυτό το διάστημα χρειαζόμαστε λίγο boost στη διάθεση και την καθημερινότητά μας και -πίστεψέ μας – λίγη κομψότητα μέσα στο σπίτι θα μας δώσει αυτό το φως που αναζητάμε μέσα στο τούνελ που βρισκόμαστε. Εντάξει, δε λέμε να φορέσεις τα καλά σου για να πηγαίνεις πέρα-δώθε μέσα στο σπίτι, αλλά να περιποιηθείς έστω και λίγο την εμφάνισή σου.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να εντάξεις στα καθημερινά home looks σου τις ζακέτες;! Ένα oversized cardigan θα σε κρατά ζεστή αυτές τις μέρες που ο καιρός δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει (μία κρύο, μία ζέστη είναι), θα σε κάνει να νιώθεις άνετα την ώρα που εργάζεσαι στο laptop σου χωρίς να σε πιέζει, ενώ ταυτόχρονα θα είσαι και στυλάτη. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, δε χρειάζεται να κάνεις πολλά-πολλά για τις… σπιτικές εμφανίσεις σου. Συνδύασε τη ζακέτα σου με το loose denim παντελόνι σου ή με ένα αέρινο φλοράλ φορεματάκι (ναι, γιατί όχι;) και αμέσως θα αλλάξει η διάθεσή σου απομακρύνοντας για λίγο το μυαλό σου από τις απανωτές ειδήσεις για την πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη μας.

Cover photo: @miss.mcflyy

Διάβασε ακόμα: Κορονοϊός: Νέες δωρεές από Prada, Sergio Rossi, Santoni και Coccinelle

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: