5 τρόποι να φορέσεις τη μαρινιέρα τώρα και τον Σεπτέμβριο

5 τρόποι να φορέσεις τη μαρινιέρα τώρα και τον Σεπτέμβριο

Αν δεν υιοθετήσεις τώρα το navy look, πότε θα το κάνεις;

Abstract prints, daisy και fruity μοτίβα μάς απασχόλησαν ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι αποτελώντας τα πιο hot summer trends και κάνοντας τα φορέματα, τα shorts, τις φούστες και τα παντελόνια μας άκρως ενδιαφέροντα και στυλάτα. Μέσα σε αυτά τα νεοφερμένα μοτίβα, όμως, υπήρξε και ένα που απέδειξε για άλλη μια φορά τη διαχρονική αξία του: οι ρίγες ή αλλιώς η μαρινιέρα.

Το κλασικό αυτό print, που η Coco Chanel εμπνεύστηκε κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τους ναύτες της περιοχής της λόγω των στολών με ρίγες που φορούσαν, έμελλε να γίνει το σήμα κατατεθέν του navy style και να φοριέται σταθερά κάθε καλοκαίρι- αλλά και κάθε εποχή- από όλες τις trend lovers.

Τα It Girls του Instagram, λοιπόν, λάτρεψαν και αυτήν τη σεζόν την all-time classic μαρινιέρα – όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- σε κάθε εκδοχή της. Σε μπλε σκούρα, μαύρη ή κόκκινη ρίγα με λευκό φόντο πάντα, σε φόρεμα, shorts ή top, το ριγέ print δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου χαρίσει μια ultra stylish εμφάνιση χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο.

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual chic σύνολο; Φόρεσε τη μαρινιέρα σου με το denim shorts ή παντελόνι σου. Ακόμα κι αν θέλεις, όμως, να συνθέσεις ένα πιο επίσημο outfit, η λύση του λευκού, καλοκαιρινού κοστουμιού με ριγέ top είναι ιδιαιτέρως κομψή. Από τη βόλτα στην πόλη ή το νησί, ή την εμφάνιση στο γραφείο, τα looks που θα δεις κάνοντας scroll θα σε πείσουν να φορέσεις τη μαρινιέρα για να έχεις στη διάθεσή σου ανεπιτήδευτα κομψά σύνολα κάθε μέρα.

Cover photo: @alexandralapp_

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: