5 τρόποι για να ξανακερδίσετε τον πρώην σας, χωρίς να δείξετε απελπισμένες!

Xωρίσατε και τώρα είστε στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού καθώς δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτόν.Είτε φταίτε εσείς είτε όχι, το βάρος είναι μεγάλο καθώς εκτός φυσικά από τον έρωτα και την αγάπη, είχε μπει ανάμεσά σας και η συνήθεια η οποία κάποιες φορές είναι πιο δυνατή απ’ όλα! Αν χωρίσατε λόγω τρίτου προσώπου λυπούμαστε αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εκτός πια αν ο καλός σας έκανε ένα… στιγμιαίο λάθος!

Αν όμως οι λόγοι του χωρισμού είναι άλλοι, και όχι τόσο σοβαροί όσο το κέρατο τότε εκτός του ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τα ξαναβρείτε, γιατί έτσι είναι τα πράγματα καλώς ή κακώς, υπάρχουν και κάποιες πολύ συγκεκριμένες μέθοδοι, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε και να τον κάνετε να γυρίσει πίσω χωρίς να προσπαθήσετε και πολύ! Μη φανταστείτε τίποτα κατινιές που δείχνουν οι ταινίες, αλλά επειδή η γυναίκα είναι το έξυπνο και το ισχυρό φύλο τελικά, αν όντως πάρει κάτι απόφαση μπορεί να το καταφέρει έυκολα και κυρίως… αναίμακτα! Εδώ λοιπόν σας έχουμε κάποια πολύ βασικά βήματα ώστε να κάνετε τον πρώην σας να πέσει και πάλι στην αγκαλιά σας! Να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε κατά των πισωγυρισμάτων, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η καρδιά είναι άτιμο πράγμα!
1. Η ώρα της σκέψης: Αρχικά θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα κάτω και να προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί χωρίσατε. Μόνο αν γίνει αυτό θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο… παρασύνθημα και κυρίως με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία! Προσπαθείστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Φταίξατε ή όχι, βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και κυρίως αποφύγετε το κινητό τις πρώτες πρωινές ώρες έπειτα μάλιστα από… κατανάλωση αλκοόλ! Θα πείτε πράγματα που δεν θέλετε, θα μετανιώσετε και στη συνέχεια θα αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της σχέσης σας.

2. Ενδιαφέρεται ακόμα;: Και καλά, εσείς τα βάζετε κάτω και τελοσπάντων καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι φταίτε και οι 2, αλλά εδώ φίλες μου υπάρχει μία πολύ σημαντική παράμετρος που έχει να κάνει καθαρά και μόνο με εκείνον! Σας θέλει ακόμα; Ενδιαφέρεται; Ή μήπως μόλις χωρίσατε βρήκε αμέσως άλλη, ή την είχε βρει και νωρίτερα, ή χαίρεται την ελευθερία του και δεν τον ενδιαφέρει απολύτως τίποτα; Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε καλύτερα να μην κάνετε και πολλές προσπάθειες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος, Ο άνθρωπος έλυσε τα δεσμά του και δε δίνει δεκάρα για εσάς! Σκληρό σίγουρα αλλά τόσο αληθινό!

3. Αποστάσεις: Οι άντρες δεν είναι τόσο παρορμητικοί όσο εμείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εμείς να χωρίσουμε και την επόμενη μέρα να του χτυπάμε τα κουδούνια και να κλαίμε, αλλά οι άντρες σχεδόν ποτέ δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο εκτός φυσικά αν παραπατάνε από το αλκοόλ! Αφήστε λοιπόν, όπως κάνουν κι εκείνοι, ένα περιθώριο 2 εβδομάδων με 1 μήνα χωρίς να έχετε καμία απολύτως επαφή. Έτσι όχι μόνο θα του λείψετε και εκείνος θα το καταλάβει, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε, να αποφορτιστείτε και να σκεφτείτε τα πράγματα ψύχραιμα και καθαρά. Αν μετά από το σύντομο αυτό διάστημα περνάτε και μόνη σας καλά, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να μπείτε στο τριπάκι να τον ξανακερδίσετε!

4. Όχι άλλοι άντρες: Μπορεί η ζήλεια να είναι ίσως το πιο παθιασμένο και καταστροφικό συναίσθημα, αλλά αυτά στην αρχή της σχέσης, τότε που φλερτάρατε και με άλλους μπροστά του για να δείτε αν ενδιαφέρεται! Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά γιατί πολύ απλά έχει προηγηθεί σχέση χρόνων! Καλό θα ήταν λοιπόν, όσο κι αν το έχετε ανάγκη και όσο και αν ο οργανισμός ζητά μία επιβεβαίωση και λίγο φλερτ, να μη συναναστραφείτε eρωτικά κάποιον άλλον άντρα, εφόσον φυσικά έχετε σκοπό να κάνετε τα πάντα για να είστε ξανά μαζί! Ακόμα κι αν το κάνετε για να το μάθει εκείνος, θα φανεί τόσο ψεύτικο και τόσο… φτηνιάρικο που είναι σίγουρο ότι αντί να ζηλέψει θα σας σιχαθεί και ακόμα κι αν είχατε κάποιες πιθανότητες να είστε και πάλι μαζί, τώρα τις εκμηδενίζετε!

5. Αλλάξτε εμφάνιση: Τι κάνει μία γυναίκα όταν δεν είναι καλά και ψάχνει έναν τρόπο εκτόνωσης; Πάει για ψώνια και κομμωτήριο! Καλά δεν είπαμε να κάνετε και extreme makeover, αλλά μία ανανέωση καλό θα ήταν να την πατήσετε! Αγοράστε καινούρια ρούχα, ακόμα και κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα φορούσατε ποτέ, κάντε μία αλλαγή στα μαλλιά σας, δίαιτα ή αρχίστε γυμναστήριο! Εκτός του ότι θα νιώσετε καλύτερα εσείς, θα αντιληφθεί και εκείνος την αλλαγή και σίγουρα θα του κάνει εντύπωση. Και εκεί θα τον κατακλύσουν οι σκέψεις: Μήπως περνάει καλύτερα χωρίς εμένα; Και γιατί;

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: