5 τρόποι για να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευθεί παράφορα!

Είναι δύσκολο είναι να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευθεί παράφορα; Καθόλου! Αυτό που είναι δύσκολο, είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις για να τον γοητεύσεις και να ξεκινήσεις να είσαι απλά ο εαυτός σου. Γιατί οι άντρες βρίσκουν σeξι όχι μόνο την ειλικρίνειά σου αλλά και την αγάπη που δείχνεις στον εαυτό σου. Το Youweekly.gr ανακάλυψε 5 γυναικείες συμπεριφορές που κάνουν τους άντρες να σε ερωτευθούν:

1.Δεν τον κυνηγάς: Οι άντρες θέλουν να κερδίσουν την αγάπη σου και τον σεβασμό σου. Νιώθουν ότι έχουν καταφέρει κάτι δύσκολο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τους παίρνεις την χαρά που νιώθουν όταν σε ‘κατακτούν’.

2.Είσαι ευθύς και ειλικρινής: Ξέρεις τα όριά σου, ξέρεις τι θέλεις και πάντα εννοείς αυτό που λες. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που έχουν άποψη και δεν φοβούνται να την εκφράσουν.

3.Δεν μιλάς μόνο… ακούς κιόλας! Μας κατηγορούν ότι δεν ξέρουμε πότε να σταματήσουμε… τη μουρμούρα, γιατί ξέρουν ότι αν σταματούσαμε για λίγο κι ακούγαμε τι έχουν να μας πουν, τότε ίσως να μην είχαμε λόγους να γκρινιάξουμε.

4.Αγαπάς τον εαυτό σου: Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και ακολουθούν ένα τρόπο ζωής που δείχνει ότι αγαπούν το σώμα τους και τον εαυτό τους, μπορούν να έχουν όλους τους άντρες στα πόδια τους!

5.Είσαι προσιτή: Όχι στο φλερτ αλλά στον χαρακτήρα. Είσαι ήρεμη, δεν εκφράζεις τον θυμό σου με επιθετικό τρόπο και είσαι τρυφερή όταν το χρειάζεται.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: